Şimdi Ara

Böyle devam ederse Cabal online na Geçek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kotalılara gırmesın evetbende sınırsız cekıyorum suan
  • güzel bir oyuna benzemiyor bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatzorr

Böyle devam ederse Cabal online na Geçek!

hem bunda kadınlar daha güzel
  • Cabalın garafikleri ve efectleri mukemmel fakat yaygınlasmadıgı icin pek bilinmiyor egerki su an KO olmasaydı kesinlikle cabal 1 numaraydı ve butun cafelerde CABAL oynanıyordu.. KO'daki bizi ceken sey ise 1 senedir yada 2 senedir bu oyunu oynamamıs belkide daha fasla bir nevi alıskanlık gibi bisi demek istedigim herkes CABAL'a yönelirse KO'nunda pili biter!..
  • herkeze slm oncelikle ben cok eski bir ko oyuncusuyum ve ne mutludurki koyu biraktim 8 ay yada 9 ay oldu ve ko nun cekıcı bır ozelligi var diyen arkadasim sana katılmıyorum bak bana ben oyunu bıraktıgımda gerıde bır ton ıtem ve para bıraktım sana sole dıyım duaL +1 kekurı +8 ironx +7 hb 3 tane +9 wood staff +0priest pendant +9 dex takilar +9 str takilar +8 fp set +8 paper set priest icin sonra 600-700 m kadar nakit 63 lvl rogue 56 priest ve daha ufak tefek chitin shell felan ve bu itemlarin hepsini arkadasima hediye ettim hayattada ko ya donmem cunku tam bir sacmalik ati alan uskudari astı siz daha yırtının lvl ve para kasacaz dıye her neyse ko yu muteakkip cabal oynadım supeer bir oyun ama evet party olayi zayif comnbo olayi dehset verici pvp yok diyen arkadasim pvp serveri dısında son seviye haritalarindada pvp yapabiliyorsun cılgın savaslar oluyor unutma ama cabalida bvıraktım cunku drop rate cok zayıftı en azından bu bana ozel bır durum cunku oyundakı tum oyuncular super ıtemlar dusururken bense çöp düşürüyordum gm ile konustum sans dedi inanmadim bir tane zindana girdim ve zindani bitirim herkezin baba itemlar dusurdugu zindandan ben yine çöp düşürdüm ve oyunu bırakmaya karar verdim oyunu biraktigimda lvl im 121 di ilk 100 de 60 inci siradaydim nickim madcow du simdi rappelz oynuyorum bu oyunda super party olayi bol lvl kasmak biraz yorucu ama bedava bir oyun girmek dert degil 3 gunde 36 lvl strider kastim ama bayagi bi yırtındım saldırı hayvani ve binek hayvani olmak uzere ıkı cesıt hayvan bulunuyor oyunda bu oyunda en buyuk sıkıntı maalesef parasızlık korkunc bır para sıkıntısı var ama zamanla ıdareli kullanmayı ogreniyorsunuz pvp olayına gelınce pvp serverı var ama dıger serverlarda oynuyorsanız pk on yaparsanız cevrenızdekı tum charlara saldırabılırsınız yalnız dıkkat edın cunku cevrenizdeki herkez bir anda size cephe alıp orda al asagı edebılırler sızı

• cabal çok daha güzel bir oyun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.