Şimdi Ara

Böyle bişey olursa Sroya geri dönerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Joymax is preparing an old school server
    As we all know, both the international version and the korean version of Silkroad are losing players. The experiment with Silkroad-R didn't go as Joymax expected, and surprisingly, they listened to players, and they announced already that they are preparing an old school server, independent from their already existing servers and versions.
    The first old school server will be launched for the Korea region, and according to the announcement few months later the international version will come out.
    Some of the details given about this new old-school server are:

- Based on 80 cap
    - Old job system
    - Consigment system disabled, Stall Network added-back
    - European region and race disabled

More details should be announced on the upcoming weeks.

Özet:Joymax 80 lvl lik server açabilir.Önce Kore bi kaç ay sonrada avrupaya gelebileceği söyleniyor.

• plus alsan bile crowdetten giremessin oyuna :D
  • Yanlış alarmmkş sitede yorumu alıntılayıp 1 nisan demişler.Ama böle bişe olsa joymax paranın dibine vururdu.Şahsen pre plusu eksik etmezdim bu serverde.
  • Nerde joymax ta o akıl
  • Bu metni aylar önce bir başka forum sitesinde görmüştüm. Bu olayın kesinlikle resmiyeti yoktur. Evet, Joymax çok fazla oyuncu kaybetti. Ama parasal olarak hâlâ çok iyi kazanıyor. Premium alan çok az, ancak proof stone ile çok daha fazlasını kazanıyorlar. Bir de şöyle bir şey var; adamlar bizlere gerçekte varolmayan şeyleri satıyorlar. Biraz mizahi olacak ama, "premium_plus.exe, proof_stone.exe" satıyorlar. Yani onlar için hiçbir maliyeti olmayan şeyler. Tek yaptıkları; server bakımı (liseli çocuklar bile private server açıp, lag'i falan önleyebiliyor), çalışan maaşları, elektrik faturası falan... Bu saydıklarımın hepsinin maliyetini 1 gün içinde çıkartıyorlardır belki. Yani inanılmaz derecede kâr yapıyorlar. Kısacası; böyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Zaten milletin istediği 80 cap falan değil; eski alchemy sistemi ve eski job sistemi. Bunların ikisini yaparlarsa, oyun yine eski haline döner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 20 Haziran 2013; 19:57:25 >

• ah be bir an gerçek zannettim :( böyle bir server olsa hemen başlardım..
  • 3.mesajı okuyana kadar geçen 20 saniyede yaşattığınız heyecan için teşekkürler bro:/

Allah belanı versin GayMax.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim gerçek sandım bir an yorumları okudukça yine joymaxa sövmeye devam ettim
  • tam link nerede yazıcaktım ki----...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.