Şimdi Ara

BÖYLE BİRŞEY OLABİLİRMİ YAW OFFF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben moda başladım ilk olarak elektrik ile ilgili yerleri yapim işte el yapımı fan kontroler fln yapim dedim o aradada dramele uç alırım dedim fan kontrolerı yaptım sıra geldi kesip biçmeye ölçüler alında çizgiler çizildi yaw vuruyorum drameli uç hop hemen eriyor daha 1 cm kesmiş kasanın sacı kalın sanırım ne yapıcam ben böle yarım bırakmam modu diyorum demirciye götürim adamda özenmes yamuk yumuk yapar fıtık olurum ne yapıcaz yarımmı kalcak modum uçlar su gibi gidiyor birşey kestiği yok kasa eski bir kasa tipi hoşuma gitti dedim alim adam edim şunu eski kasa sacı baya kalın yapmışlar yaw ne yapıcam nereye götürsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Framcis_Ryan -- 1 Aralık 2006; 19:42:03 >

• dramelin avrupa ucları var binou dene yada biraz riskliolan el sprali var ama okesin keser
  • dremelin kesici uçları var bayağı sağlam ama fiyatı da bayağı sağlam (45 liraydı bahaus da)
  • allah kolaylık versin
    yanlız yakarsan dremelimi alırım parasını gözünün yaşına bakmam
  • spralle denim dedim oda kaçar fln sağ sola heba olur mod StrangerXt dostum eminmisin kesermi iyi bir uç alsak yani kalın biras sac offf ne yapıcaz yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

allah kolaylık versin
    yanlız yakarsan dremelimi alırım parasını gözünün yaşına bakmam

tamam veririz paranı bir dramelin hesabını yapıon bize hayırsız senin yardım edeceğin yoktu zaten scarab birgün işim var bigün bu var aldık uçları uçlar su gibi uçuyor bir cm kesiyor birde korkuyorum kolpa bir dramel patlıcak fln ne yapsak fatih ver bi fikir nereye götürelim

• nerden aldın ucu praktikerden mi?
    kutusunda kaç tane var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pratikerden yaw 180 parça var içinde 20 ytl ye aldım
  • 180 parçamı? 180 tane uc mu?
    olm dremel marka alıcaktın küçük bir kutu içinde 20adet uc var var 20ytl

sen gidip dandiğini almışın
  • :D ne diyosun ben dremel marka görmedim hiç yaw iyi midir peki o uçlar kesermi sacı yaw içinde baya birşey var fatih iş görür sonradan birsürü zımparaydı fln filan birsürü şey nasıl bir kutuydu yaw ne bilim baktım 20 ytl dedim herhalde budur dediğin aldım o zaman yarın ben abanim kestiği kadar kessin
  • nan bırak mundar etme ucları ileride lazım olur dur msn'ye geliyom
  • :D yaw içinde şeyde ne derler parlatıcı fln macun var
  • Ben karaköydeki 1 ytl lik uçlardan aldım jilet gibi kesiyor hem de iyi dayanıyor.... Bir de kesme yöntemini bileceksiniz. Fazla bastırmayacaksın ve sürekli kesim yapmazsan daha fazla dayanır uç. Karaköyde o hırdavatçılar çarşısının hemen girişinde biraz ilerde 2 sokakta var dremel uçları satan küçük bir dükkan. Oradan al... Ben benim kapağı yaklaşık 15 uçla filan kestim. Sonra az bi yer kalmıştı. bauhoustan dremel seti aldım. 27 ytl ye 36+20+10 tane kesici uçlar var... Yani toplam 66 ucu 27 ytl ye aldım. Tanesi 500 e geldi diyebilirim... Ama sanki karaköydeki o uçlar daha güzel kesiyor gibi idi... Kolay gelsin!
  • ama benim yan kapak kalın sanırım biras
  • merak etme jilet harbi jilet ... Benimkisi de baya kalın... FEEL Ölü gibi kasa zaten! :)
  • valla o kasayı ben gördüm hiç feel ile kıyaslama sacını dikkat et teneke demiyorum sac diyorum bizim minibüste öyle sac yok kasa boş hali ile rahat 7-8kg gelir yane dremel vız gelir trıs gider ona
    birde ben benim feel'e o desenleri yapmak için 30 adet uc harcadım senin iş zor
  • Ben bunu kesmek için en fazla 25 uç kullanmışımdır...

• diş teknistyenlerinin kullandıkları uçlardan almanı öneririm...ben 2 tanesiyle 25 x 25 yan kapak kestim...kasam t 10...bilenler ne kadar kalın bi sacı olduğunu da bilirler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

Ben bunu kesmek için en fazla 25 uç kullanmışımdır...

.....eline sağlık...güzel bi kesim olmuş...fakat bu şekilde detaylı bi kesimi nasıl yapabildin...farklı bi uç mu kullandın yada benim bilmediğim bi tekniği mi var...yardım edersen sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: StrangerXT

dremelin kesici uçları var bayağı sağlam ama fiyatı da bayağı sağlam (45 liraydı bahaus da)

sırf o uca para vermeyeyim diye 2 kasa mundar ettim dandik uç yüzünden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.