Şimdi Ara

Böyle bir tesadüf olamaz ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben odada sigara içmiyorum, balkonda içerim sigarayı, bizim balkon cam balkon, oda gibi orasıda koltuk televizyon müzik seti falan herşey var, sigara içerken müzik setini açarım hep, radyo çalar, radyo genelde slowtürk'e ayarlıdır, müzik setini açınca orası çalar. Ben taktığımın müziğe takarım, az önce sigara içmeden önce, en az 20 kere sılanın daha çıkmamış ama amator olarak söylediği saki adında bir şarkısı var onu dinledim, en az 20-25 kere üst üste, neyse dedim bi sigara içeyim, balkona giderken o şarkıyı mırıldanıyodum çok sevdim çünkü, sigaramı yaktım müzik setini bi açtım, direk o şarkı çalmaya başladı, hemde ortasında falan değil direk en başından, ve amatör hali değil, direk çıkarmış şarkıyı orjinal olarak. Ulan nasıl sevindim sesi bi açtım nasıl söylüyorum şarkıyı kendi kendime. Abartısız söylüyorum 3 gündür aynı şey oluyo, dünde sibelcan kış masalını aynı şekilde dinledim amatör versiyonunu, yine mırıldana mırıldana gittim balkona, yaktım sigarayı bi açtım radyoyu, oda çıkarmış şarkıyı ful versiyonu çalıyo, yine açtım tabi sesi, söylüyorum. Ya bu nasıl tesadüftür 3 gündür radyoyu açar açmaz aklımdaki şarkı en başından çalmaya başlıyor.

• Sen seçilmiş kişisin. Radyo seni takip ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Böyle bir tesadüf olamaz ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen hayat böyle dostum. Seni mutlu etmek için, mutlu olmamız için bilinçaltımızdaki isteğimize inanıyoruz ve ben de buna kısmen inanıyorum. İnandığımız, istemiyor gibi düşündüğümüz ama çok felaket beklediğimiz bir şey oluveriyor. Bu biraz derin konu. Söylediğin kısa açıklanamaz. Ne felsefeler var açıklanamayan şeyler var diyebilirim. Tesadüf olmasına ihtimal vermiyorum. Küçükken çok garip şeyler başıma geliyordu bnm de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sigara içiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShawShank97

Bazen hayat böyle dostum. Seni mutlu etmek için, mutlu olmamız için bilinçaltımızdaki isteğimize inanıyoruz ve ben de buna kısmen inanıyorum. İnandığımız, istemiyor gibi düşündüğümüz ama çok felaket beklediğimiz bir şey oluveriyor. Bu biraz derin konu. Söylediğin kısa açıklanamaz. Ne felsefeler var açıklanamayan şeyler var diyebilirim. Tesadüf olmasına ihtimal vermiyorum. Küçükken çok garip şeyler başıma geliyordu bnm de.

gerçekten ilginç ya
  • Şizofreni başlamış, şaka bir yana olur hocam milyonda bir olasılıklar, bu tarz konularda çok takmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sadece "dafuq" derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapasitif Etki

Şizofreni başlamış, şaka bir yana olur hocam milyonda bir olasılıklar, bu tarz konularda çok takmayın

ya illaki olurda, dediğim gibi ben bi şarkıya takınca takıyorum. mesela balkona gittiğim zaman o aklımdaki şarkıyı dinlemeyi o kadar çok istiyorumki öyle böyle değil, sonra radyoyu bi açıyorum, o şarkı en başından başlıyor. sanki benim içimi okuyolar ve 3 gündür üst üste böyle olunca, bu nasıl tesadüf dedim kendi kendime. şarkılar ortadanda başlamıyo, ben müzik setini açar açmaz şarkı yeni başlıyo 3'dür aynı şey
  • En mutsuz günün böyle olsun be dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.