Şimdi Ara

Böyle Bir Takip Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ülkemizde İSS lerin durumu malum interneti zırt pırt kesilmeyen çok az bi kesim var. Hız konusunu hakkında artık soyleyecek hicbir şey yok. İSS ler kendini yırtsa da tüm abonelerine vadettikleri hızları veremeyecekler hatta yaklaşamayacaklar. FAKAT internetin kesilmesi bambaşka bir konu. İnternet hizmeti alıyorum. Bu ne demek? Aylık 7/24 bana vadedilen hızı almam karşılığında sağlayıcıya para ödüyorum demek.
    Peki altyapı yenilemesi, modem sorunu, siber saldırı vb gibi bahanelerle hizmet alamadığım zamanlar neden para ödüyorum? Çevremden sorup soruşturduğuma göre saat saat gün gün derken bir ayda en az 2 3 gün internet yok. Bazı yerlerde 2 3 ay internet bu şekildeyken takip eden 1 ay yaklaşik 8-10 gün o veya bu sebeple internetin olmadığı toplam zamanlar oluyor.
    Halihazırda zaten 35 mbps internet satın alıp gün icinde ortalama 20 mbps internet hizmeti veriliyor bu haliyle bile ödenen paranin %35-45 arası havaya karışıyor. Bununla birlikte bu kesintilerle birlikte 80Tl lik faturadan hesapladığımızda yıllık ödediğimiz para en iyi ihtimalle 960 Tl iken aldiğımız hizmet esasında 389 Tl...
    Kurger Bing e gittiniz siparişinizi verdiniz 2 lira farkla buyük boy ister misiniz? Tamam. 3 lira farkla soğan halkasi ister misiniz? Tamam. 30 Tl rica edeceğim. Tamam. 5 dakika sonra kasadaki arkadaş size malesef soğan halkamız patatesimiz ve içeceğimiz kalmamış buyrun ketçap ve hamburgeriniz dese ne düşünürsünüz??
    Galeriye gittiniz 2020 model opsiyonlu güzel bi araç satın alıp sipariş ettiniz 2 ay sonra en boş paketini gönderip malesef elimizde bu kalmış deseler ne düşünürsünüz??
    veya 1 ay çalıştıktan sonra patronunuz maaşınızın 3 te 1 ini verse ne düşünürsünüz??

Acaba diyorum modemler üzerinde internet bağlantısı kullanıcı tarafından kesilmediği fakat bağlantının da sağlanamadığı anları ölçen ve ay sonunda toplu halde bu ay İSS sebebiyle şu kadar saat internet bağlantinız yapılamadı diye bir info verecek sistem kurulamaz mi?

Sizlere ütopik gelebilir çünkü bu kötü hizmete alıştık ve hatta nimet sayar olduk fakat ben ödediğim paranın hakkinı almak istiyorum fazla bir şey değil. Bana vadedilen hizmet için ben parasını eksiksiz günü gününe verirken İSS lerin sorumsuz davranıp işlerini savsaklamasını istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çirkeflik yaparak uzun süreli kesintilerin bedelini faturanızdan düşürtebilirsiniz müşteri hizmetlerini arayın olmaz diyorlarsa btkya yazın gitsin. Bende 2 kez superonline'da işe yaradı en azından
  • Yapılabilir aslında, öte yandan bu özellik, ISP'lerin işine gelmez.
    Benzer şekilde benim telefonumda aylık 3 gb internet var. Eğer 3 gb'nin tamamını kullanmazsam, kullanılmayan kısım bir sonraki ayın paketine eklenmiyor; ama 3 gb'yi aşarsam ekstra ücret ödüyorum.

Kısacası dediğiniz şey mümkün; ama kesinlikle yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 1 Şubat 2020; 1:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Yapılabilir aslında, öte yandan bu özellik, ISP'lerin işine gelmez.
    Benzer şekilde benim telefonumda aylık 3 gb internet var. Eğer 3 gb'nin tamamını kullanmazsam, kullanılmayan kısım bir sonraki ayın paketine eklenmiyor; ama 3 gb'yi aşarsam ekstra ücret ödüyorum.

Kısacası dediğiniz şey mümkün; ama kesinlikle yapmazlar.
    Bana bu durum tüketici haklarını ihlal eden bir şey gibi geliyor. Üzerine gidilse emsal karar verilecek bir mahkeme kararı çıkarılabilir. Üzerine düşmek gerekiyor🤔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.