Bildirim
Böyle bir site yapmak için ne gerekir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hazır bişeyler kullanılmayacaksa web programlama dillerinden (asp,php,asp.net...) birini iyi derecede bilmek gerekir. templateler konusunda bilgim yok. -
hazır olarak nasıl kullancam biraz bilgi verebilir misin? -
Wordpress gibi bir hazır template kullanabilrisin.Buna benzer tonlarca templatesi mevcut.Ama illa kendi yapıtım olsun dersen. Asp veya php bilmen gerekir -
abi bu portal bildiğin google portal templates vari birşey yaz çıkan binlerce sonuca bak yada portal yazma
not:portal diyince aklıma nedense portakal geliyo :D -
joomla kullanarak yapabilirsin ama templateyi kendin yapacaksan biraz zorlanırsın(joomlaya uygun olması için).yoksa hazır templatelerde var. -
peki bu template lerle ve joomla yla üyelik sistemini yapabilir miyim? sizce becerebilir miyimi? -
evet joomla içinde üyelik olayı var zaten portal scriptleri bunlar bunun gibi aklıma gelmeyen bir sürü web 2.0 özellikleri var. -
çok teşekkür ederim. fakat joomla'yı deneme amaçlıwww.orkunozen.com install etmeye çalıştım. fakat "Fatal error: Class 'JApplication' not found in /home/content/r/e/d/redpuma/html/libraries/joomla/factory.php on line 46" hatasını aldım. ne yapmam gerekir ? -
başka hosting e kurarak çözüm buldum fakat bu kullanıcıların soracağı soru bölümünü template'le veya templatesiz nasıl yapacağım bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafasıGüzel -- 9 Şubat 2009; 16:17:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X