Şimdi Ara

Böyle bir site yapmak için ne gerekir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dreamweaver bilgim var. Html+css ve flash template editleme tarzında websiteleri yaptım bugüne kadar fakat şimdi resimdeki gibi bir websitesi yapmam gerekiyor.

bu websitesini yaparken nelere ihtiyacım olacak. daha önce hiç kullanıcı adlı ve şifreli bi websitesi yapmadm. form doldurma ve search kısmı hazırlamadm.

anlıyacağınız dreamweaver dışında bişi bilmiyorum.

bu siteyi yapabilmem için ne bilgisi gerekiyor. hazır templatelerini bulabilir miyim ?

-JS
    -Joomla
    -PHP
    -Dolphin

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. SAYGILAR.

Böyle bir site yapmak için ne gerekir ?

• hazır bişeyler kullanılmayacaksa web programlama dillerinden (asp,php,asp.net...) birini iyi derecede bilmek gerekir. templateler konusunda bilgim yok.
  • hazır olarak nasıl kullancam biraz bilgi verebilir misin?
  • Wordpress gibi bir hazır template kullanabilrisin.Buna benzer tonlarca templatesi mevcut.Ama illa kendi yapıtım olsun dersen. Asp veya php bilmen gerekir
  • abi bu portal bildiğin google portal templates vari birşey yaz çıkan binlerce sonuca bak yada portal yazma
    not:portal diyince aklıma nedense portakal geliyo :D
  • joomla kullanarak yapabilirsin ama templateyi kendin yapacaksan biraz zorlanırsın(joomlaya uygun olması için).yoksa hazır templatelerde var.
  • peki bu template lerle ve joomla yla üyelik sistemini yapabilir miyim? sizce becerebilir miyimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet joomla içinde üyelik olayı var zaten portal scriptleri bunlar bunun gibi aklıma gelmeyen bir sürü web 2.0 özellikleri var.
  • çok teşekkür ederim. fakat joomla'yı deneme amaçlıwww.orkunozen.com install etmeye çalıştım. fakat "Fatal error: Class 'JApplication' not found in /home/content/r/e/d/redpuma/html/libraries/joomla/factory.php on line 46" hatasını aldım. ne yapmam gerekir ?
  • başka hosting e kurarak çözüm buldum fakat bu kullanıcıların soracağı soru bölümünü template'le veya templatesiz nasıl yapacağım bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KafasıGüzel -- 9 Şubat 2009; 16:17:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.