Şimdi Ara

Böyle bir site kaç liraya yapilir ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://turkiye-u kash.com/ bu sitenin aynisini yapmak istesek kaç liraya yapilir ?

u kash aradaki boşlugu silin öyle bakin siteye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakus008 -- 22 Şubat 2013; 14:33:35 >

• 100 tl den fazla etmez

site adını ve host 30 tl kalanınıda sen düşün

www.durusayfa.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanli34

100 tl den fazla etmez

www.durusayfa.com

host alan adi sorun var. Sadece tasarim fiyatini öğrenmek istiyorum.
  • hazırlatmak sana çok para tutar 1500 .... 2000 tl ama kendin hazırlarsan 100 tl
  • sadece tasarım ve css 200 300 tl tutar. php site onuda işin içine katarsak 1000 lirayı bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 22 Şubat 2013; 14:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakus008

quote:

100 tl den fazla etmez

www.durusayfa.com

host alan adi sorun var. Sadece tasarim fiyatini öğrenmek istiyorum.

70 TL'ye yapabilirim birşeyler.

Editlerim falan. Sıfırdan yazmamı istersen 500 tl
  • Herkez başka bir fiyat diyor 100 den 2000 e kadar gidiyor bu kadar fark neden böyle. Bu tasarim hazir sadece Editlenecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakus008

Herkez başka bir fiyat diyor 100 den 2000 e kadar gidiyor bu kadar fark neden böyle. Bu tasarim hazir sadece Editlenecek.

Tamam kardeşim işte 70 e yaparım :)
  • tanıdığın varsa bedavaya, tanıdık yoksa, tasarım bilenler ile tanış arkadaş ol yine bedavaya yaptır :) web tasarımının standart fiyatı yoktur. Kime kaça gaktırırsan mantığıdır ;) Genelde işe değil tipe bakılır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

sadece tasarım ve css 200 300 tl tutar. php site onuda işin içine katarsak 1000 lirayı bulur

Tasarım 200 300 normal da php oldugu icin 1000 lira yazmıssın
    Bu sayfada php olarak sadece mail gönderme var birde sayfalama yöntemini kullanmıslar yani normalde bu ikisi olsa bile fiyat bukadar olmazsı normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanyildirim

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

sadece tasarım ve css 200 300 tl tutar. php site onuda işin içine katarsak 1000 lirayı bulur

Tasarım 200 300 normal da php oldugu icin 1000 lira yazmıssın
    Bu sayfada php olarak sadece mail gönderme var birde sayfalama yöntemini kullanmıslar yani normalde bu ikisi olsa bile fiyat bukadar olmazsı normal mi ?

bilmiyorum ben panelli php site olduğunu düşündüm pek incelemedim siteyi dediğin gibiyse 1000 lirayı bulmaz o özelliklerle. paneli olursa bulabilir.
  • T.u.k.a.s.h için yapmış olduğumuz sitemize buradan bakabilirsiniz.

http://www.t u k a s h.com/ düşünene arkadaşlar bana ulaşabilirler. aradaki boşlukları silelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker3457 -- 26 Şubat 2013; 21:42:16 >
  • bu tasarımın benzerini hatta daha güzel şeklini size uygun fiyata yapabilirim
    www.burakcanga.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodmourne

bu tasarımın benzerini hatta daha güzel şeklini size uygun fiyata yapabilirim
    www.burakcanga.com

kaça yaparsın bu tasarımı not bilmeyen bize bi site lazımdı abilerden değilim sadece tasarımını kaça verirsin ?
  • ipm42nnn@hotmail.com a msj at yardımcı olsun editleme konusunda
  • bu tasarımın aynısı ya da daha iyisini wordpress sistemi için sana tema yaparım her şey senin kontrolünde olur 150 ile 300 tl arasında değişir isteklerine göre. Eğer google seo açısından optimizasyonlar ve ayarlamalar istersen fiyat artacaktır. ama google arama sonuçlarında daha iyi duruma gelirsin
  • 150 ile 300 arasında değişir isteklerine göre ama sitenin aynısını istersen sana 150 tlye yaparım
  • Bedava Sitem Buradan Bedava Site Kurabilirsin
  • quote:

hazırlatmak sana çok para tutar 1500 .... 2000 tl ama kendin hazırlarsan 100 tl

Arkadaş bunları düşünerek yazdımı merak ediyorum. Çok güldüm. 1500 2000 TL aa? ))))
    ama kendin hazırlarsan 100 tl - - - 100 tlye yapılıyorsa bunu 2000 tl ye yapan şahıs 1900 tl kar etmış olr, öyle mi? ya Allah korkusu?

referans olarak gösterilmiş olan sitenın tasarımla yakından uzaktan alakası yok. WordPress de asılı duran basitten de basit bi şey. Bir az araştırma yaparsan, daha aalasını kendin de yapabilirsin. Böye uçuk fiyat söyleyenler belli ki işi bilmiyor, fazla para alıp başka birisine az parayla yaptırmak isteyenlerdir. Çok karşılaştım böyleleriyle. Bana kendi işiymiş gibi iş getiriyor, daha sonra web tasarımcı sıfatıyla işe talip olup bana yaptırmak istediği anlaşıldı. Hadi kolay gelsin arkadaşlar.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webakademia -- 13 Mart 2013; 12:15:51 >

• Sadece 50 60 Liraya Editletebilirsiniz Hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.