Şimdi Ara

böyle bir problem gördünüz mü???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sitemizi giriş sayfası yapmak istemisiniz

sorusuna verilen bilinçsiz evet cevabıyla giriş sayfası olmuş durumda...

araçlar internet seçenekleri bölümünde giriş sayfasının değiştirilebileceği bölüm pasif durumda....aktif hale getiremiyorum..

hangi siteye girmek istersem isteyeyim adresini yazmama rağmen direkt olarak www.hadiindir.com sitesine yönlendiriliyorum....

sadece sık kullanılanlar bölümüne eklediğim siteleri açabiliyorum...bu sorunu nasıl çözebilirim...lütfen yardım arkadaşlar .......

• microsoft anti spy beta programıyla exploreri restore edebilirsin...
  • program için link verebilir misin...microsoft un sitesinden indiremiyorum...

• ben denedim aynı şey oluyor saol, paylaşımın için teşekkürler.Evet abiler nasıl çözecegiz şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bunu çözmek için registerdan ayar yapman gerek nasıl yapıcam dersen başıma hiç gelmediği için daha önce yapmadım ama biraz kurcalayarak bulabilirsin hainliğin kaynağını. ve arkadaşlar böyle siteleri her yerde afişe edelimki insanlar zarar görmesin. bunun gibi başka sitelerde var. herkesi uyaralım ve kimse girmesin böyle hain sitelere.
  • "spybot search and destroy" çözer bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: f0rsaken

"spybot search and destroy" çözer bunu

maalesef çözemedi...microsoft anti spyware de bu işin üstesinden gelemedi...

bu problemi çözmenin yolu yok mu?????

uzman arkadaşlar neredesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newage -- 1 Aralık 2005, 18:27:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

quote:

Orjinalden alıntı: down73

ben denedim aynı şey oluyor saol, paylaşımın için teşekkürler.Evet abiler nasıl çözecegiz şimdi.

denedin demek çok güldüm ya neyse şu linke bir bakın belki işinize yarar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4240873/mpage_1/key_//tm.htm#4240873
    açılış sayfası - başlangıç sayfası - spy - virüs çözümleri

arkadaşım ben de gülmek isterdim ama maalesef bu virüs bir felaket....istersen bir de sen dene

umarım link işe yarar....

• Regediti aç ve HKEY_CURRENT_USER\sOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main gir ordaki Start page ' i kendi istediğin bir sitenin ismini yaz kaydet daha sonra regedittewww.hadiindir.com diye arama yaptır ve çıkan sonuçları başka bi bilgisayardan karşılaştırırak değişiklikleri yap ancak bu şekilde çözebilirsin yada tekrar windows kur :)
  • bunun en iyi çözümü "HijackThis" programı yaklaşık 215kb falanwww.google.com bullursun çalıştırdğında "Do a system scan and save gibi bir şey var en üste tarat ve siteni adını bul işaretle en alta fix var tıkla bu kadar kolay gelsin
  • Önce herkese merhabalar, ilk yazımda inşallah bir işe yararım. Bu cins sayfa açılış ve home page problemleri sık karşılaşılan sorunlardandır. Çözümü aslında çok kolay. Aşağıda vereceğim linkten CWShredder.zipi indirin açıp çalıştırın. Herhangi bir zararı olmayan bir program. Kullanmasını da tarif edeyim.

Nasıl kullanılacak:
    1. Çalışan bütün programları kapat.
    2. CWShredder.exe çift tıkla.
    3. Fix düğmesine tıkla.
    4. Çıkan kutudaki Ok (tamam) düğmesine tıkla.
    5. Program çalışacak ve Browser'ındaki bulduğu değişiklikleri ve trojanları temizleyecek.
    6. İş bitince Next düğmesine tıkla.
    7. Çıkan kutudaki exit düğmesine tıkla ve programdan çık.

Hepsi bu kadar. Hadi kolay gelsin...

Programı çekeceğiniz link benim sitemdeki bu adres >>>

http://www.popularmidi.com/cwshredder.zip

Lütfen sonucu yazın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegoo -- 2 Aralık 2005, 23:44:02 >

• Adaware indir, gerçekden işe yarıyor.

www.downloadarsivi.com
    www.inndir.com
  • arkadaş yukarıda denedim diyor, sen adaware indir diyosun

alexart arkadaşın söylediği çok mantıklı geldi, onu denemek gerek
  • Konu açılmışken, bugün Ad-Aware güvenimi derinden sarstı. Arkadaşın bilgisayara bulaşmış olan ve windows'un bile bangır bangır bagırıp temizleyin şunu dediği bir spy'ı(spyaxe diye de bir program indirdi windows sonradan) bulamadı ve temizlemedi. Spyware Doctor kurdum ve spy'ların kökünü kazıdı tavsiye ederim hiçbirisinin yaramadığı yerde iyi iş yapıyor!
  • bu bi arladaşın da başına geldi daha önce ben yazmıştım ama kimse ilgilenmedi. lanet bi site bu
  • arkadaşlar bu benimde başıma gelmişti, benimki "www.kan520.com ( sakın tıklamayin)" her şeyi denememe rağmen (adaware, spybot search & destroy, CWShredder, HijackThis, antispyware,kaspersky,regedit'ten sildim) olmadı, sonunda format attım kurtuldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: down73

ben denedim aynı şey oluyor saol, paylaşımın için teşekkürler.Evet abiler nasıl çözecegiz şimdi.

puhahha hiç işin yokmu senin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.