Şimdi Ara

Böyle bir pil sorunu yaşıyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Laptop pili takılı iken oyunlar zorlukla açılıyor ve kasılıyor oyun , oynanamıyıcak derecede ayrıca oyun grafiklerinde bazı yerler gözükmüyor.Ancak fişe takılıyken sorun yok .Ayrıca sadece internette gezinirken bile pil 1 saat içinde %100 den %10 lara düşüyor.Laptop u alalı 10 gün oldu.Sorun pildemi acaba?


    model:

    http://www.bimeks.com.tr/urun/121037/dell-inspiron-5110-b43h43-.aspx#specs







  • Oyunlarda fişe takın ve yüksek performansa getirerek kullanın.Pildeyken dahili ekran kartını kullanıyordur, o yüzden kasması normal.
  • Bende pile takılı ikende aynı performansta Hiçbir problem yok
  • laptopa gore degisir o, belki ayarlanabiliyordur. yeni laptopun pili 1 satte bitmemesi lazim ama sorun olabilir.
  • fis olayinda bir sorun yok fakat 1 saatte pilin bitmemesi lazim.fis icin de bazi modeller fiste yuksek seviyede nvidia harici ekran karti kullaniyor pilde intelin dahilisini kullaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

    fis olayinda bir sorun yok fakat 1 saatte pilin bitmemesi lazim.fis icin de bazi modeller fiste yuksek seviyede nvidia harici ekran karti kullaniyor pilde intelin dahilisini kullaniyor.

    Oyunu açarken normalde açıyorum , yüksek seviyede nvidia şeklindede açıyorum pil takılıyken fark etmiyor.Acaba pilde bir sorun olma olasılıgı nedir
  • Aynısı bendede ara ara meydana geliyor neden olduğunu hayla anlayamadım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.