Şimdi Ara

BÖYLE Bİ SİTE KURABİLECEK ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotoğrafçıyım ,bi nevi artık bu mesleğin öldüğünü görüyorum ,ve yeteri kadarda site yok ,kısacası böyle bi domain üzerine düşünüyorum

Nasılmı olacak ?

site arka planı koyu renkte olacak komple siyah gibi ,siteye girer girmez ekranın ortasında resim olacak resmin sol tarafında < bu oktan olacak diğer resme geçmek için ,diğer tarafındada > bu oktan olacak ,kısacası resimlerini yükleyecekler o resimler site ekranında değişerek en çok beğenilen olmak üzere slayt gibi geçiş yapıcak ,bu arada resim yükleyecekler ,fotoğraf makinesininde lensde kısacası çektiğindeki tüm ayarlarıda resmin detayında görebilecek,beğenmeler facebook gibi olmayacak ,siteye özel beğeni butonu gibi birşey olacak ,üyelik olacak ,vs vs detaylarını konuşuruz ,1-2 kişiyle konuştum çok uygun fiyata yaparım dedi fakat grafikte iyi göremedim kendini ,o yüzden hem uyguna hemde güzel bi tasarım ortaya çıkarabilecek birisi varmı ? ÖZELDEN MESAJ ATINIZ

Facebook benzeri bir sistem

yardımcı olabiliriz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.