Şimdi Ara

BÖYLE Bİ DURUMDA SİZ NEYAPARSINIZ ( ölüyorum sinirden )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lafı uzatmıyorum direk komuya giriyorum . sınıfta yanımda oturan bi arkadaş var. çocuk iyi normalde ben ona yol parası olmadığı zaman borç olarak veriyorum . sonra bu benim teldeki oyunlardan oynamak istiyo veriyorum oynasın diye her türlü iyiliği yapıyorum darılmasın diye bu gidiyo başkalarına benim hakkımda demediklerimi diyo . mesela ben başka çocuğa demediğim halde yanına gidiyo sana p.ç dedi diyo falan arkadaşlar çok sinirlendim ben napayım bu durumda burada yazdıklarım konunun azı . daha çok var böyle yaptığı şerefsizlikleri ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kivi suyu

Merhaba arkadaşlar lafı uzatmıyorum direk komuya giriyorum . sınıfta yanımda oturan bi arkadaş var. çocuk iyi normalde ben ona yol parası olmadığı zaman borç olarak veriyorum . sonra bu benim teldeki oyunlardan oynamak istiyo veriyorum oynasın diye her türlü iyiliği yapıyorum darılmasın diye bu gidiyo başkalarına benim hakkımda demediklerimi diyo . mesela ben başka çocuğa demediğim halde yanına gidiyo sana p.ç dedi diyo falan arkadaşlar çok sinirlendim ben napayım bu durumda burada yazdıklarım konunun azı . daha çok var böyle yaptığı şerefsizlikleri ...

Hocam arkadaşınızın yanından kalkın başka bir sıraya oturun. Devam ederse yine uyarın. Hatta beden gücünüz kuvvetli ise korkutun tabi devam ederse . Yine devam ederse artık Allah ne verdiyse dalın başka çözüm ne olabilir hiç dövüşmeden annesine babasına söyleyebilirsiniz

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.