Şimdi Ara

BÖYLE APARTMAN YÖNETİCİSİ DÜŞMAN BAŞINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vay arkadaş sanki bisikleti evlerine sokuyoruz.Zemin kata bisikleti kilitliyorum kimseye zararı yok.Bodruma koyacaksın dıyor.Hergün biniyorum.Sabah 7 akşam 8 zaten bende duruyor.Akşam 8den sabah 7ye kadar bile durdurmuyor.Hergün bodruma indirip çıkaramıyorum.Evim 3.katta orayada olmuyor.Yöneticiyle artık kavga edicem.Hadi zarar verse başkasına heryerden ayrı bi yerde duruyor bisiklet.Zarar verse ben kendimi suçlu hissederim.Allah kimsenin başına vermesin insan işsiz olunca kafayı takacak yer arıyor.

• Oyle oto*oka karisamaz ben yerinde olsam kavga etmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hemen arıyorum o yöneticiyi . Kimse ByPozitif'i üzemez
  • Kata cikar hocam demire bagla komsular birsey demez yonetici de gormez.Bizim burda sorin yok.Giriste 7-8 bisiklet duruyor.

• Ah bizimkide öyle olsa kata çıkaramam 3 kat hocam bodruma indirsem daha iyi aslında ona göre
  • Ya yolu tıkıyorsa ?
  • roket5361 kullanıcısına yanıt
    Adamsın kardeşim seviliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git kapısına balgam at hıyarın bende sinir oluyorum böyle tiplere

• quote:

Orijinalden alıntı: ByPozitif

Adamsın kardeşim seviliyorsun

eyvallah
  • chef of the box kullanıcısına yanıt
    Hıyarın teki ya uğraşacak işi yok öyle adamıda yönetici yapıyolar.Bana geldi bisikletinden herkes şikayetçi diye ne yolu kapatıyo ne başkasını engelliyo kendisi zemin kata pazar arabasını motosikletini portmantoyu koymasını biliyor ama
  • Döv diyenler saçmalamasın durduk yere adamın başını belaya sokmayın eyer hala laf yapıyorsa komşuların bir şikayeti yoksa hiç bir halt yiyemez git polise de komşularından gerekirse destek imza alırsan bir b*k yapamaz

• ByPozitif kullanıcısına yanıt
    Yav uğraşıcak işi yok İşte hocam bisikletine takmış sakın koyma bodruma falan

• Rüzgar-34 R kullanıcısına yanıt
    Komşular o adamın b*kunu yiyor tabiri caizze adam tek yaşıyor

• [simage]
    [/simage]
  • Adama sordun mu nedenini, belki görüntü kirliliği yapıyor, belki temizlik yapılmasını engelliyor, belki sayaçlar orada, su faturası kesmeye gelen görevliyi engelliyor.

• [simage]
    [/simage]
  • Warner Bross kullanıcısına yanıt
    Neden dedim biz bisikletlerimizi bodruma koyuyoruz dedi.Hiçbir sorun yok zemin katta hiçkimseyle alakasız bir yerde duruyor bisiklet nereye koyacagımı da bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.