Bugün okul çıkışı basket oynadıkdan sonra bir yarım saat sonra eve dönüyorduk 5 kişiydik.Sokakda 2 tane herif kız arkadaşlarıyla oturuyorlardı bizde bir arkadaşın esprisine gülüyorduk felan yanımdaki arkadaş diğer arkadaşa küfür etti işte yanlarından geçerken bunların bunlar bağırdı küfür eden çocuk hiç bakmadı arkasına bile sonra ilerledik çocuklar 2 kişi geldi bizden felan uzunlar işte kalıplılar neyse geldi adam sana diyorum niye bakmıyosun lan dedi bi ittirdi tekme fln attı ben şaşırdım kaldım ne yapcağımı bilemedim ilk kez böyle birşey başıma geliyor yaş 16.bizdende en kalıplımız sakin olun felan demeye kalmadan oda bi tokat yedi.Şimdi böyle bir durumda bunları kime şikayet edicez yenide geldim buraya tanıdık felanda yok olsa hadi birilerini devreye sokarız dicem ozaman daha büyücek kanlı bıçaklı olucak en temizinden bu işi halletmenin veya buna benzer bi durumu nasıl hallederiz
Adamı tek yakalayıp bi kaç kişi vuracaksın başka hiç bir çözümü yok.
5 kişisiniz onlar 2 kişi.
Bizim 5 kişilik ortama 2 kişi karışacak 2 katım değil 4 katım olsa bile hertürlü giderimizi yaparız. Sende ve senin arkadaşlarda iş yok bırak o grubu
Buraya yazmadan Polisi arasan ya.
nerde oturuyon yardımcı oluruz
yarın gidiceksiniz aynı takımla ,bi gelirmisiniz diceksiniz,kuytu bi yere görürüp ..
sokakta özellikle bayanların yanında küfür etmek doğru mu peki?
Bizim 5 kişilik ortama 2 kişi karışacak 2 katım değil 4 katım olsa bile hertürlü giderimizi yaparız. Sende ve senin arkadaşlarda iş yok bırak o grubu
katılıyorum.
Hayır yaptığı yalnış buna katılıyorum ama böylede terbiyemi edilir?Bizim 5 kişiyiz dediklerim ben ve bir arkadaş dışında diğer arkadaşlar kısa daha ergenliğe yeni giren çocuklar belki hepimiz dalsak birşeyler yapardık ama ertesi gün tanıdıklarının hepsini getiricek okulda bu sefer iş daha karışıcak.Polisin böyle birşeye yardımcı olcağını çok samimi bir şekilde düşünmüyorum
boşver kardeşim efendilikten güzel birşey yok Allaha havale et takma kafana
Zaaa noob'lar sizi 2v5 dayak yemişler
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
boşver kardeşim efendilikten güzel birşey yok Allaha havale et takma kafana
Baksana şu hale efendiyiz diye aşşağılamadıkları kaldı ki yapanlarda oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: _asparagas_
Kendi aralarında öğle konuşuyorlar diye, diğer ağır abi(!)lerin kızların yanında racon kesip artistlik yapması doğrumu peki?
quote:
+1 çok uyuz oluyorum sokakta özellikle de bayanların yanlarında küfür edenlere.çok iyi yapmışlar keşke dahada abartsalardı işi
arkadaşım boşverin efendilik iyidir ve hiç bir zaman unutma herkezin canı aynı değildir senin ilerde kurdugun hayaller vardı hedeflerin vardır adamların kaybedecek birşeyi yoktur ALLAHA havale et ve su testisi su yolunda kırılır bir gün kendi gibi kaybedecek birşeyi olmayan birilerine çarparlar ozaman görürler ...
Benimde yanımda sevgilim olsa kendini bilmezin biri küfür ederek yanımızdan geçse bende dalarım. Adamlara helal olsun iyi yapmışlar.
Öncelikle fiziksel birikimin olsun. Ve sonra, uğruna kavga etmeye değecek arkadaşlar seç. Yoksa he de geç. Bazen ezilsen bile tamam abi de, ama birgün o lafları yedireceğine inan. Film senaryosu olur bundan.
Revenge of 16-year-old boy... Coming soon...
quote:
Orjinalden alıntı: xEvaNeSx
quote:
Kendi aralarında öğle konuşuyorlar diye, diğer ağır abi(!)lerin kızların yanında racon kesip artistlik yapması doğrumu peki?
değil tabi..belki de ilk seslenmelerinde uyarcaklardı düzgüncene.ama nolursa olsun kaba kuvvet yanlış.
Sokakta yürürken mal gibi bağırarak küfür edenlere kıl oluyorum
küfür eden arkadaşınızı yarın toplu olarak dövün askeri cezalar askerde nasıl bişi oldugunu ögrenirisiniz.