Şimdi Ara

Boyla ve benimle ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar merak ettiğim bir kaç şey var boy kaç yaşında kadar uzar ben 15 yaşındayım boyum 1.80 daha uzama şansım var böyle kalırsın diyen var . (annem 1.60 1.70 civarı babam 1.88) birde ben bu hafta bodye başladım bodymi fitnessmi oluyo tam olarak bilmiyorum halter,dambıll yok programımda makineleri ise kendi ağırlığında yapıyorum 11 kg 9 kg boyumun uzamasına engelmi yada sadece 1 ay gitsem sorun olur mu ? bilgisi olan yardım ederse teşekkürler
    İyi forumlar.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResquaseS

Merhabalar merak ettiğim bir kaç şey var boy kaç yaşında kadar uzar ben 15 yaşındayım boyum 1.80 daha uzama şansım var böyle kalırsın diyen var . (annem 1.60 1.70 civarı babam 1.88) birde ben bu hafta bodye başladım bodymi fitnessmi oluyo tam olarak bilmiyorum halter,dambıll yok programımda makineleri ise kendi ağırlığında yapıyorum 11 kg 9 kg boyumun uzamasına engelmi yada sadece 1 ay gitsem sorun olur mu ? bilgisi olan yardım ederse teşekkürler
    İyi forumlar.

boyun iyi daha uzayabilirwsin sakal filan varmi ve halter ve squat yapmadikca boyunda bir şey olmaz
  • sakal yanlarda yok tüy gibi belki ama çene altında ve dudak altında var onlara hiç girmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.