Arkadaşlar geçenlerde aracımı yıkarken farkettim tavanda 3 tane çok küçücük pas gördüm ama dikkatli bakınca görünmüyor bile toplu iğne ucu kadar. boyada kavlama falan yok sadece boyanın üstünde. bu pası neyle sökebilirim? bene wd40 yağ var üzerinde paslarıda söker yazıyo acaba sıksam oralara boyaya falan zarar verir mi? o kadarcık yer için rütuş yapmak istemiyorum. bu arada aracım genelde açık otoparkta duruyor 2 ay kadar yıkayamadım aracı heralde ondan oldu acaba 1-2 yıkama sonrası pas kendiliğinden sökülürmü diye düşünüyorum.
güzel bir yıkama sonrası hala leke duruyorsa hafif pasta ile sürt mutlaka geçecektir sonra hiç olmassa tavanına cila yap bir müddet koruma sağlar.kimyasal madde sürmeni tavsiye etmem.
Pasta ile hafif ovala daha sonra boya kodunu öğren sanayile herhangi bir boyacıdan temin ederek sulu boya fırçası ile küçük noktalar olarak rütuşla.
sanırım kışdan dolayı yıkayamamıştım aracı üzerine kar yağdı kurudu yağmur yağdı kurudu ondan dolayı olmuş. bugün güzelce yıkayıp cilaladım geçti
F1 HELP YARDIM NE OLUR
Arkadaşlar biliyorum sizin konunun dısında kusura bakmayın bana yardım edecek birisi varsa lütfen yazsın ben asya m.125 lik kullanıodum kaza yaptım daha sonra onu bi bedensel engelli abi ye verdim motoru 3 teker yaptık arkaya eski tırıvırı dingili koyduk ve bunu saft sistemi ile motora bagladık ama motor 30 km den sonra cok ses yapıo ama gitmio 30 km de kalıo ve bir türlü bu sorunu çözemedik şimdide aklımıza atv motorların disli sistemini yapmayı düşünüoz acaba nasıl olur bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen yazsın msn imi de vereyim ugur196_25@hotmail.com genelde acarım acmazsam e posta atarsınız isterseniz buraya yazın her türlü olur cok zor durumdayım ne olur yardımm eger isterseniz resimini cekip atabilirim