Şimdi Ara

Boy Özgüven Para Tip Çene (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ^rof

Az önce annem sevgilin var mı dedi. Ben de yok dedim. İçimden bu tipe kim bakar dedim. Sonra benim kardeş var, daha 16 yaşında velet, eve kız atmış, annem de diyor ki senden hızlı çıktı. Hey yavrum hey. Yalnız öleceğim lan.

Az kardeşini örnek al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^rof

Az önce annem sevgilin var mı dedi. Ben de yok dedim. İçimden bu tipe kim bakar dedim. Sonra benim kardeş var, daha 16 yaşında velet, eve kız atmış, annem de diyor ki senden hızlı çıktı. Hey yavrum hey. Yalnız öleceğim lan.

Kardeşinin eve kız atmasını annen normal bulmuş ve bir şey dememiş mi?

• bende 1.70 şöyle 1.75 olsam çok iyi olur ya beyler yaş 18 2 aydır fıtness yapıyorum bı 7 ay daha yapıcam olabılırmıyım 2 sene ye 1.75

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy 189. Agiz laf yapiyor. Ozguven ve para var. Universite bitti.

Is yok. Al sana dert.

• Boy 183
    tip orta halli
    maddi durun sıkıntı yok
    hedefim Marmara Hukuk
    ağzım yerine göre laf yapar
    red yedim galiba anlamadım

• boy 1.70 tip var (illa top model olucaksın diye bişe yok kabul edilebilir bi tipim var ) ağzım iyi laf yapar , özgüven oda var karsındakide senin gibi bir insan , kültür desen oda var ama para yok hayat b*k :) bana göre paran varsa rahatsın yoksa olmuyor var fiziki özellikler ama insan dısarı çıkıp bişeyler yapsa 2.ye gidemiyor haliyle maddiyat önemli ve bukadar kasmayın her konuda biraz bakım yapın kendinize özen gösterin özgüveniniz yerine gelir 1 2 konustukcada iyi laf yapmaya başlarsınız kimse standartın üzerinde dogmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.