Şimdi Ara

Boy Meselesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pangerr

quote:

Orijinalden alıntı: S-Works

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S-Works

Ego tatmin etmek amaçlı açılan konu yine de cevap vereyim sakalların çıkmadıysa uzama ihtimalin var

Gerçekten o amaçla açmadım.Sakal çıktı gibi.Bir arkadaş Vücud kıllanırken boy uzaması yavaşlar daha sonra kıllanma yavaşlayınca boy uzamaya devam eder diyrdu ama ne kadar doğru bilmiyorm

Kıllanma başlayınca uzamanın yavaşladığından eminim ama arkadaşının dediği olay hakkında bilgim yok, umarım doğrudur Şimdi seni uzun oynatıyolardır muhtemelen ama bu işte ciddi düşünüyosan 1-2 numaraya kayacaksın, bol bol fundamental kas daha çok hızlan saha görüşünü geliştir. Umarım iyi yerlere gelirsin

Aynen farkındayım yaşıma göre uzun olduğum için oynyorum yoksa ilerde 2.05 aşağası kurtarmayacak :D Şutum var ama hızlı değilim 7-8 kilo fazlam var onu atmaya çalışıyorum.

Şut çalış ama şuta güvenme, önceliğin penetreden sayı bulmak olsun. Fazla kiloları atmak için bol bol koşu, bisiklet ve düzenli beslenme. Çaktırma ben de sabahları kepekli ekmek yiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basketbol boy uzamasina direk yardimci olmaz diolar sen ne dusunuon

• quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

Basketbol boy uzamasina direk yardimci olmaz diolar sen ne dusunuon

Yardımcı olur 1.76 civarı olacaktır boyun mesela sporsuz basketle 1.82 civar olur.Basketbolda uzun görevi göre adamlar uzun olduları için ordalar oynayıp uzadıkları için değil gerçi.
  • DNA testi yaptır yada annene sor gerçeği babamı boynuzladınmı de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimkoymayausenenadam -- 7 Haziran 2015; 2:05:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimkoymayausenenadam

DNA testi yaptır yada annene sor gerçeği babamı boynuzladınmı de

Nickinden profilinden cümlenden ne kadar geresiz bir insan olduğun anlaşılıyor zaten kardeşim ayrıca cahilsinde biraz araştır birşeyleri konuşurken.
  • Pangerr kullanıcısına yanıt
    Ben neyin ne olduğunu biliyorum merak etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler yaş 15 Boy 1.86 kilo 95 Baba boyu 1.77 Anne boyu 1.72

Beyler ben daha uzarmıyım 1.95 olurmuyum düzenl ibr şekilde basket oynuyorum ligde.

Kilo fazla. Bende lise 1'İm boy 184 kilom 76,5. 103'den düştüm 80-85 olsan basket performansın ve çevikliğin artar. Bende direk sakal çıkıyor. Sende yoksa daha hızlı uzar. Var ise kıl çıkmasını önleyen kremler var dierk hormon ile azaltıyor bitkisel krem. Onlardan sürebilirsin kıl varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Beyler ben daha uzarmıyım 1.95 olurmuyum düzenl ibr şekilde basket oynuyorum ligde.

Kilo fazla. Bende lise 1'İm boy 184 kilom 76,5. 103'den düştüm 80-85 olsan basket performansın ve çevikliğin artar. Bende direk sakal çıkıyor. Sende yoksa daha hızlı uzar. Var ise kıl çıkmasını önleyen kremler var dierk hormon ile azaltıyor bitkisel krem. Onlardan sürebilirsin kıl varsa.

Dostum o kadar kilo yu nasıl verdin ben 10 kilo versem yeter bile.

• Şu konuyu dusundugumden farkli biri actiya artik gam yemem

• Mühim olan işlevi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95kiloyu nasıl aldın bu yaşta ?
    Bu arada burası dh dostum burada herkes 1.90 kaslı yakışıklı sarışın mavi gözlü cömert kibar zengin eğitmli

• quote:

quote:

quote:

Dostum o kadar kilo yu nasıl verdin ben 10 kilo versem yeter bile.

İrade,Azim ve Sabır. Bu üçü varsa kesinlikle verirsin. Kilo vermek en az 3 ay kadar bir süre ister ayda 3-6 kilodan düşünürsek. Ve iyi yönlendiren insanlar da lazım kısacası :
    Diyetisyene git.
    Spor salonuna 3 aylık kampanyalı olanına kilo vercem diye yazıl full fitness kardiyo yap geri gelirkende yürü.
    Evde okulda falan tosta bisküviye abanma gerekirse sadece meyve ye aç kal onu yapamıyosan et veya sebze ye fakat öğün tabağını küçült.
    Elektronik tartı al örn : 76,8 gösterenlerden virgüllü yani. Ve haftada 1 aç karnına sabah tuvaletini yaptıktan sonra sadece donunla ve aynı saatde tartıl. Bu motivasyonunu yerine getirir. Her zaman böyle tartıl. Haftadan haftaya.
    Light kola, Light ice tea bunlar sadece 2 kaloridir bunlardan iç bir süreliğine ve light bisküvilede 100 kaloridir bayağı iyi. Tam buğday ekmeği al uno nun olur veya fırından al. Spora haftada 3-4 kez git şart. 1 gün git 1 gün dinlen. Yaz da geliyor spordan geldikten sonra akşam koşularına çık. Gitmediğin günler ekstra bir şey yap Otobüs ile gideceksen yürüyerek git. Spor olarak basket vs. bunlar spordur sana öyle çok yağ yaktırmaz kardiyo gibi. En iysi spor salonudur ve ordaki hocaların tavsiyeleridir. Ve o ortamda senle aynı kişilerde olucak daha da hırslanıcaksın. Spor salonunda aletlerdeki temponu azimle yüksek tut daha fazla kalori harcarsın daha çok kilo demek daha az zaman demek Yemeklerde yemek olmaz ise Ton balığı al yağını süzdür domates doğra ye. Sabah kahvaltısı yapmak zor geliyor ise Herbalife veya Forever besin tozları var. 4 saat tok tutar ve sadece 200-300 kalori zararlı değil 112 besinin karışımı bunlardan alabilirsin. 10 kilodan fazla vermek istersen diyetisyen izin verirse l-carnitin kullanabilirsin şahsen ben kullanmadım senin de ihtiyacın yok. Daha bir sürü yazmadığım şey var soracakların varsa p.m atabilirsin

• Adamım cardio yapmalısın bence. Bende bu gün başladım ilk bir ay dişini sık abur cubur yeme alışınca aramıyorsun zaten şekeri falan azalt uyku düzenine gir çok muhteşem olursun
  • quote:

quote:

95 kg'nin ne kadarı yağ ama?

• quote:

14 yaşındayım 203 üm 15 yaşında çocuklar var 187 senin gibi baskette 190 adamlar uzamıyor artik bilmiyorum konularima bak biraz bunyeyle alakali zaman göstericek

• Ooo kanka Naber yine boy meselesi yine ikimiz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir1989

quote:

14 yaşındayım 203 üm 15 yaşında çocuklar var 187 senin gibi baskette 190 adamlar uzamıyor artik bilmiyorum konularima bak biraz bunyeyle alakali zaman göstericek

Senin konunuda okudum büyk ihtimal csb anen ve baban 1.75 civarıymış sen 203 olmuşsun hahahaha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir1989

quote:

Senin konunuda okudum büyk ihtimal csb anen ve baban 1.75 civarıymış sen 203 olmuşsun hahahaha

Bak bu dünyada herzaman senden daha büyük balıklar vardır okumamissin bile annem 155 babam 164 175 civarı değiller hepsini okusaydin dayimin 2.21 olduğunu görürdün al sana ss atıyorum şimdi burdan koşarak uzaklaş
     Boy Meselesi

• yatmadan önce ayaklarını yıkarsan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

yatmadan önce ayaklarını yıkarsan olur.

Annem benim boyumu soran herkese öyle yaptım diyor :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.