Şimdi Ara

Boy içinbasketbolmu kickbokmu yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 2 ay sonra 18 olcak. Boyum uzaması için spora gitmem gerek.1 kaç güne kickboks yada basketbola başlıyacağım Basketboldan hiç anlamam top verseniz sektiremem bile basketbol kursuna gitsem boyumu uzamasına yardımcı olurmu bilmiyorum. en az 5 6 cm uzaması gerekiyor.İP atlama . hızlı koşma . zıplama boy uzmasına yardımcı oluyor.Kick boksa bunların hepsi var.
    Kafam karışık. Basketbolu sevmiyorum ama boyumu uzatmam gerekiyor.L glutamin ve larginin kullanıyorum daha yeni başladım. l arginine spor yapınca büyüme hormunu çoğaltıyormuş. L glutaminine büyüme hormonu tetikliyor.ama sade ilaçla olmuyor.Sizden fikir yardımında bulunmanızı istiyorum. Sizce Kickboks mu Basketbol mu bana daha yararlı olur. Dediğim gibi basketboldan hiç anlamam bunu göz önüne alarak yorumlayın. 18 Yaşından sona boyun uzamaz falan demeyin şansımı denemek zorundayım...

• boyun artık uzamaz.
    max 3-5 cm.

basketbol yerine bol bol barfiks çek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barfiks aleti var asılı kalıyorum genler uzun abim 185 dayım geç uzamış birden uzamış oda 182 muhtemelen kickboksa gidicem tekme. hızlı koşma ip atlama zıplama falan var işe yararsa cevap yazarım
  • Bende 15 yasindayim 160 boyum var 50 kiloyum uzamak icin kickboksami gideyim basketbolami lutfen yardim ???

• 176 boyum var 15 yaşındayım kısa geliyor yüzmeye gidiyorum 1 2 cm atsın diye yüzme öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzme mi? Basketbol mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.