Arkadaslar ARCADE 2008 sogutma sıstemlı Atıkten alınma Ban dısında hıc bır problemı yoktur..... Atık elektıronıkten ekstra cret odeyerek garantı yaptırılmıstı 1 yıl bu ay bıtıyor..Acıp tlf vs sorarsınız.. Makına PAL dır..Tamır vs yoktur.. Cıft kablosuz kol orjınal...... 256 hafıza kartı...... 1.51 fw ve ekstra oyunlar istediğiniz kadar... fıyat.....300 tl........Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Quest 2 128GB .....5 Metre Link Kablo...8500tl... [SATILDI] Çipli Nintendo Swich Lite 256 Gb Samsung Evo hafıza kartı [SATILDI] Nintendo Swich Lite ,çipli 64gb hafıza kartlı.. [SATILDI] Nintendo Swich lite , çipli 256 gb..
ya hocam ben sana hiç güvenmiyorum sürekli 2. ellere mesaj atıyorsun miletin fiytatlarını ilk başta iyi diyorsn sonra karalıyorsun birşeyler uğraşıyorsunsda anlamıyorm neler yapmaya çalıştığını alacak arkadaşlara dikkatli olmalarını öneririm!!
arkadasım 350 tl duz arcade satan kımsye ıyı demedıgımız ıcın elestırılıyorum sanırım..... almak ısteyene lafım yok kardes ıstıyorsan 1000 tl al benım sorunum degıl .....urune ııyı degıp kotuledıgım 1 tane lınk atarsan sevınırım.. .........Ilan bırakıyor arkadaslar makına Banlı mı dıye soruyorum .....Bılmıyoorum dıyor..Kardesım xbox360 kullanıpta Banlı olup olmadıgını bılmeyen varsa YUHHHH...... yanı dıyecek lafım yok...Benımlede alıs verıs yapan bılır alırkende satarkende gıttıgıdıyor veya sahıbnden Get satıs kullanırım...kafanız yatarsa kardesım... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Quest 2 128GB .....5 Metre Link Kablo...8500tl... [SATILDI] Çipli Nintendo Swich Lite 256 Gb Samsung Evo hafıza kartı [SATILDI] Nintendo Swich Lite ,çipli 64gb hafıza kartlı.. [SATILDI] Nintendo Swich lite , çipli 256 gb..