Şimdi Ara

Bowers & Wilkins (B&W) Soru, Sorun, Tavsiye ve İncelemeleri (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.139
Cevap
30
Favori
226.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eh o zaman bir gün buluşalım da alnından öpeyim, sonra kasif@ sözünün eri çıkmadı öpücem dedi öpmedi denmesin.

quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Kasif@ evet ilk bakışta 704 olduğunu anladım...

Orijinalden alıntı: kasif@

Eh o zaman bir gün buluşalım da alnından öpeyim, sonra kasif@ sözünün eri çıkmadı öpücem dedi öpmedi denmesin.

quote:

Kasif@ evet ilk bakışta 704 olduğunu anladım...

Yalnız şu anki mevcut sistemimde, kablo vs. değişikliğide bittiği için 703 ler nasıl şakırdı merak etmiyor değilim. Bir gün senin 703 leri sırtlayıp bana getirip dinlesek mi Kasif@ ? Yalnız sonra iyi masraf olur, kabloydu, stereo amfiydi

• bwspeakers.com da b&w nin kendi sitesi..

yeni 8xx serisini tr'de bekleyen arkadaşlar 1 yıl kadar bekler diye tahmin ediyorum
    bizim ilker'in cm2 centre geçen hafta geldi de (yani 5 ay sonra) varın yeni 8xx leri siz düşünün..
    Stereo amp:Roksan Kandy LIII MKIII // CD player:Roksan Kandy MKIII // AVR:Denon AVR-3808CI // Speakers:Monitor Audio RS6 Front RSLCR Center BRFX Bipolar rear Projector:Panasonic AE4000 // Perde:Draper Luma2 119" 16:9 (264x147) // Oled:65" LG C8 // HTPC:Zalman HD160plus,RTX2080,Logitech Dinovo Edge klavye MX Air mouse, Fanless PSU Cables:Atlas Hyper Interconnect,Atlas Hyper 2.0 speaker z-plug,Aten Prime HDMI 2.0 4K HDR,Inakustik NF-102 interconnect // Surge protector priz:Monster HT800 // AppleTV 4K // NAS:Synology DS918+ // Xbox One X
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaRaBeeN

bwspeakers.com da b&w nin kendi sitesi..

Kendi sitelerine yanlış resimmi koymuş oldular yani

yeni 8xx serisini tr'de bekleyen arkadaşlar 1 yıl kadar bekler diye tahmin ediyorum
    bizim ilker'in cm2 centre geçen hafta geldi de (yani 5 ay sonra) varın yeni 8xx leri siz düşünün..

1 yılı bilmem ama yurtdışındada Şubat ayında satılmaya başlanacak. Muhtemelen yurtdışıdnaki dağıtıcı ve bayiler şimdiden sipariş vermiştir. Şubat sonu normal sipariş almaya başlasa, buraya 8 haftada ürün geldiğini düşünürsek en erken mayıs ayı gibi bu günden sipariş veren teslim alır. Gerisi size kalmış....

Ama olsun olsun İlker kadar bekler

• quote:

Evet benimkiler. Dün bir Star Wars III (son film) seyrettik çocuklarla, off offf yemede yanında yat Fırsat bulunca amma da ballandırdım ha
    Ama işte bir de stereo istiyor tabii, yoksa evdeki AVR ile yazık olduğunu düşünüyorum 703'lerime Hem de Oronra'nın dediği gibi bu psikolojik birşey de değil, bariz apacık ortada

Sayın kasif iyi dinletiler sevdiklerinizle...
    Bu arada sayın altanpsx'in hamlelerinide kutluyorum bu arada.
    Bence, hoparlörlerle altan beye gideceğiniz zaman,cebinizde bir miktar likidite bulundurun... malum, stereosuz dönmek yavan gelebilir size...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Kendi sitelerine yanlış resimmi koymuş oldular yani

B&W yanılır ben yanılmam.

quote:

Orijinalden alıntı: mefce77

quote:

Evet benimkiler. Dün bir Star Wars III (son film) seyrettik çocuklarla, off offf yemede yanında yat Fırsat bulunca amma da ballandırdım ha
    Ama işte bir de stereo istiyor tabii, yoksa evdeki AVR ile yazık olduğunu düşünüyorum 703'lerime Hem de Oronra'nın dediği gibi bu psikolojik birşey de değil, bariz apacık ortada

Sayın kasif iyi dinletiler sevdiklerinizle...
    Bu arada sayın altanpsx'in hamlelerinide kutluyorum bu arada.
    Bence, hoparlörlerle altan beye gideceğiniz zaman,cebinizde bir miktar likidite bulundurun... malum, stereosuz dönmek yavan gelebilir size...

• ne tartışma olmuş bir resim üzerine.
    ancak asıl konu unutulmuş. 7xx serilerindeki ahşap asaleti

altan, bu arada dikkatine diyecek birşey yok
    Philips 47PFL9732D, Onkyo TX-NR 5010, B&W 703+HTM7 @ Audioquest Gibraltar Bi-Wire, Def.Tech PF15TL+, Monster HTS-1000, Sony SS-X7, QNAP 439 Pro II+, Cisco EA6500, Sony MDR-DS7000, PS4, Vu+ Duo, Philips 720SA, Acer 5742G, Nikon J1, iPhone, iPad

Satılık Onkyo TX-SR875
  • Şu yeni 8xx serisi kanıma girmeye başladı, virüse dönüşmeyeceği umdundayım

Şu yeni 8xx serisi kanıma girmeye başladı, virüse dönüşmeyeceği umdundayım

Virüs şiddetli olsada 802D alsanız bizde forumda görsek şu 802D yi yakından

quote:

Şu yeni 8xx serisi kanıma girmeye başladı, virüse dönüşmeyeceği umdundayım
  • Sevgili seyirciler, İnönü stadının denize yani saat kulesine bakan kısmından, sol kanattan kopan Asefik önüne çıkanları birbir çalımlıyor, önce kapalı tribünlere doğru sonra numaralıya doğru süzülüyor, havgazı depolarına bakan kısmın solüst trafındayken, ayağının içkısmının topuğa yakın kısmı ile bir muz orta kesiyor, o sırada eski açığın tam karşı sağ çaprazındaki Kasif@'in kafasına gelen topu, Kasif@ bir basketçi gibi yükselerek, kıvrak bir bel ve kafa haraketi ile, kafasının sağ şakak bölümünde kaş hizasının hemen üstündeki kısmı ile dokunarak topu ağlarla buluşturuyor. Kalecinin yapacak hiçbir şeyi yok, ancak lunaparka çapraz karşıdan bakan kalenin sol üst çapraz direkt buluşma noktasının tam 90 tabir edilen yeri gördüğü iğne deliğinden geçen topu seyrediyor.

Yemem bu golü..

• quote:

Sevgili seyirciler, İnönü stadının denize yani saat kulesine bakan kısmından, sol kanattan kopan Asefik önüne çıkanları birbir çalımlıyor, önce kapalı tribünlere doğru sonra numaralıya doğru süzülüyor, havgazı depolarına bakan kısmın solüst trafındayken, ayağının içkısmının topuğa yakın kısmı ile bir muz orta kesiyor, o sırada eski açığın tam karşı sağ çaprazındaki Kasif@'in kafasına gelen topu, Kasif@ bir basketçi gibi yükselerek, kıvrak bir bel ve kafa haraketi ile, kafasının sağ şakak bölümünde kaş hizasının hemen üstündeki kısmı ile dokunarak topu ağlarla buluşturuyor. Kalecinin yapacak hiçbir şeyi yok, ancak lunaparka çapraz karşıdan bakan kalenin sol üst çapraz direkt buluşma noktasının tam 90 tabir edilen yeri gördüğü iğne deliğinden geçen topu seyrediyor.

Yemem bu golü..

Bizimkisi kötü niyetten deği. Biz alamıyoruz sevdiğimiz alsın bizde görelim sevelim hevesimizi giderelim diyoruz

• Arkadaslar herkese iyi günler bugün kayıt oldum daha foruma.. Sizlerden ricam b&w 683 almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler...
    TV: Samsung LE-46F86BD / AVR:Yamaha RX-V863 / Blu-Ray: Panasonic DMP-BD30 / Front: B&W 703 / Surround: B&W 685 / Center: B&W HTM61 / Sub: B&W ASW610XP
  • quote:

Orijinalden alıntı: limma2002

Arkadaslar herkese iyi günler bugün kayıt oldum daha foruma.. Sizlerden ricam b&w 683 almak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler...

İstinye Park Akusta'yı arayın her şekilde yardımcı olurlar.
  • İzmir'e de gönderirler sanırım. Siz Akusta ile konuşun.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.