Şimdi Ara

Bowda Mag. Attack Önemli midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full str bowmanim var ve bugun 85 silahına phy bastım %80 oldu.
    buraya kadar gayet güzel fakat mag %0 oldu.
    mag % sinin bir önemi var mıdır ?

• okçu hem mag hem phy atak yapan bir karakter olduğundan bence önemi vardır
  • yok önemi yok ya yanlış bilgi vermeyelim
    phy vurur full str
  • karar verin beyler
  • Butun chinese charlar mag attack cok azda olsa etkıler zira el yakma skilleri mag dır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

Butun chinese charlar mag attack cok azda olsa etkıler zira el yakma skilleri mag dır...

yani philosophy stone basayım mı ?
  • Değmez bosver...diğerleri bozulmasın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Önemli : +7 HB Ve Flame Damage!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hybrd olsaydın önemli derdim ama full str karakterin mag yüzdesine ihtiyacı yoktur

full str phy vurur el yakma ön planda da olsa fazla etkileyecegini zannetmem..
  • o zaman olduğu gibi bırakıyorum silahı.
    sağolsun beyler.
  • Bilmiyenler ortaya çıktı.
    Bakın full str olsanız bile el yakma kullanıyorsunuz vede buda haliyle meg atak demektir. Vuruşlarınız pys ağırlıklı meg destekli demektir. % değeri ne kadar yüksekse buruşlarınızda okadar etkili olur.

Deneyin görün. Chine charlarda silahların hem pys hemde meg atakları mevcuttur. Buda ortak atak demekdir.

Full str olsan bile meg atağın önemi çok tur. Vuruşlarında gözle görülür artış meydana getirir. % meg artırma skili + oalrak silahtaki meg% si atağını artırır ve öyle ufak tefek değerde değil baya iyi şekilde artırır.
  • quote:

yani philosophy stone basayım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 22 Haziran 2008; 10:37:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladeufuk

yok önemi yok ya yanlış bilgi vermeyelim
    phy vurur full str

Glawie O ,
    Phy Glawiecilerde Öemli
    Mag. Tabiiki Okçuda Önemlidir.
  • arkadaşlar peki çok fark edermi bu mag% si ?
    phy nin düşmesinden korkuyorum.
    dağlar kadar fark yoksa ellemicem silahı.
    lütfen gerçekten bilenler yazsın...
  • elleme böyle kullan
  • silah bu arkadaşlar...

Bowda Mag. Attack Önemli midir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RockTheWorld

hybrd olsaydın önemli derdim ama full str karakterin mag yüzdesine ihtiyacı yoktur

full str phy vurur el yakma ön planda da olsa fazla etkileyecegini zannetmem..

eğer ki str charıalrın mag attack vs. ihtiyacı olmasaydı neden orda mag. ile ilgili statlar var ..Bence orayı ena z %50 falan yap kardeşim... önlemini al..
    Kimsenin bu konu hakkında pek bir bilgisi yok..O yüzden sen mag. %50 falan dursun..
  • 15 kere demon shaitan kesen bi uzman olarak söyLüyeyim :P

dikkat edersen bowların üstündeki phy attack o sayılar waryha yani 853-1033 falan diyen en düşük bowdadır ama en fazla damageyi bow vurur demekki bowlarda mag attack önemli full str olsan biLe

imbuen ne kadar güçlenirse o kadar daha iyi olursun

int charlarda phy attack imbuesiz imkansızdır 50-60 vurursun

phy charlarda mag attack önemlidir imbuesiz 7-8 k koyuyosan imbueyle 10-11 k koyarsın en az :)

ayrıca ne kadar int yüklersen yani mag attack artmasını sağlarsan o kadar güçLü olursun dün 14k vurduqum moblara şuan 15.2 k koyabiliyorum lighting hawk iLe O.O +5 bi weapla ve mag sadece 22% onu düseltiyim bu 15.7 k olur biraz daha int basarsam 16k :) mag sTr charlarda önemLi yani :D
  • Mag atack önemLi değil diyen arkadaşlar unutmayın ki daha öncede full str char larda light taki piercing serisini gereksiz buluyordu..
    philosophy stone bas.. Fakat % si az olsun..
  • arkadaşlar şimdi bastım philosophy stone.
    2 tane %10 luk stone denedim yandı.
    1 tanede %20 lik stone vardı basayım nolcak dedim tuttu.
    hiçbir değer değişmedi mag. %42 oldu.
    daha fazla oynamıycam mag.la.
    phy düşerse mahvolurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

Butun chinese charlar mag attack cok azda olsa etkıler zira el yakma skilleri mag dır...

yani doğru söze ne denir. Abicim bowda elyakma çok önmli biliosun onlar da mag werio.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.