Şimdi Ara

Bow Rehberi Gereksiz Skiller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bow skill dagılımı 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold olarak düsünmüstüm

Pacheonda veya fire da veya light veya coldda acmamam gereken skilleri yazarsanız sevinirim :)

Pacheon gördügüm cogu bowcuda mind bow series kapalı acıyım mı ben acaba ?
    yine pacheonda autum wiind arrow series Açmalı mıyım ?
    Light da Piercing Force Series Açmalı mıyım ?
    Fire da Fire Shield Series Açmalıyım mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuz3 -- 11 Haziran 2008; 20:38:59 >

• bn 90 pacheon 90 cold 90 light 30 fire yapçam
  • 90 pac - 90 fire - 90 force - 30 lighting

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 11 Haziran 2008; 20:22:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmsltn123

Bow skill dagılımı 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold olarak düsünmüstüm

Pacheonda veya fire da veya light veya coldda acmamam gereken skilleri yazarsanız sevinirim :)

Fire da Fire Shield Series Açmalıyım mıyım ?

pacheondaki mind bow serisi çok çok ilerisi için zevk amacıyla açılması daha uygundur.
    autumn wind serisi penetre eder , yani power lvl filan yapıcaksan ilerde açarsın ama kasmak için gereksiz
    lightdaki piercing serisi mag atack artırır açılması şarttır, vuruşlarını bi ölçüde etkiler
    fire shield serisi gereksiz

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

90 pac - 90 fire - 90 force - 30 lighting

yazmıstım artık okumadan mı direk cvp yazdın naptın :D
  • sana en kral charı söliyim mi?
    Pacheon;90 max. Cold; 30 max. Ligh;90 max. Fire;90max(imbue bu olcak) bu şekil bi cha yapacaksın ve prot+garment seti yapıcaksın ve sal bota gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoRiTozzZ

sana en kral charı söliyim mi?
    Pacheon;90 max. Cold; 30 max. Ligh;90 max. Fire;90max(imbue bu olcak) bu şekil bi cha yapacaksın ve prot+garment seti yapıcaksın ve sal bota gitsin

abi ben onu sormuyorum bende o sekilde yapcam
    ben hangi skillerin acılmaması gerektigini soruyorum
    1 kişi cvp vermiş F0NDiP onada teşşekür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • autumn wind ve mind bow serilerini ne kasarken ne de pvp de kullanmazsan bi eksiklik yasamazsin ... hali ile sp sıkıntısı da goz onunde bulundurulursa acmaman daha iyi ... bu serileri ancak powerlevel - powerfarm yapacaksan yani ezik kasacaksan kullanabilirsin moblari uzerine cekmek ve cok moba vurmak gibi etkileri var kasarken ve pvp de kullanmazsin dedigim gibi hali ile full farm oluf keyfe keder acarsan ancak ... yoksa normal kasar iken acma ...

fire shield kasarken isine yaramaz ama cold kullanan her ne kadar azalsada ilerde farmini fulleyip PvP ortamlarina akacagin zaman acarsin ...

fire combustion ise onemli idi ama, maalesef diyelim kucuk bir pk2 edit ile zaten invisible charlari gorebiliyorsun, durum bu iken her ne kadar hile olsada bu skile sp harcamak akillica olmaz ...

light piercing force ise sp farm yapana kadar acmayabilirsin ama hersey bitip farmini da yapip yine PvP ortamlarinda soz gecirmek icin imbue kuvvetlendireceginden acilir ...

cold 30 yapacaksan actigin acmadigin cok onemli degil sonucta frost guard ve arada kullanmak uzere snow shield acarsin ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DoRiTozzZ

sana en kral charı söliyim mi?

abi ben onu sormuyorum bende o sekilde yapcam
    ben hangi skillerin acılmaması gerektigini soruyorum
    1 kişi cvp vermiş F0NDiP onada teşşekür ederim

• Fire shield tam olarak hangi statu etkilerini gideriyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

autumn wind ve mind bow serilerini ne kasarken ne de pvp de kullanmazsan bi eksiklik yasamazsin ... hali ile sp sıkıntısı da goz onunde bulundurulursa acmaman daha iyi ... bu serileri ancak powerlevel - powerfarm yapacaksan yani ezik kasacaksan kullanabilirsin moblari uzerine cekmek ve cok moba vurmak gibi etkileri var kasarken ve pvp de kullanmazsin dedigim gibi hali ile full farm oluf keyfe keder acarsan ancak ... yoksa normal kasar iken acma ...

fire shield kasarken isine yaramaz ama cold kullanan her ne kadar azalsada ilerde farmini fulleyip PvP ortamlarina akacagin zaman acarsin ...

fire combustion ise onemli idi ama, maalesef diyelim kucuk bir pk2 edit ile zaten invisible charlari gorebiliyorsun, durum bu iken her ne kadar hile olsada bu skile sp harcamak akillica olmaz ...

light piercing force ise sp farm yapana kadar acmayabilirsin ama hersey bitip farmini da yapip yine PvP ortamlarinda soz gecirmek icin imbue kuvvetlendireceginden acilir ...

cold 30 yapacaksan actigin acmadigin cok onemli degil sonucta frost guard ve arada kullanmak uzere snow shield acarsin ...

evt bu arkadaşa katılıyorum ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

90 pac - 90 fire - 90 force - 30 lighting

hata ediyorsun en önemli buff light bnce çnk enii atak buffları lightda wede ii kasmak içn moving speed lazım coldun açıını kapıyabilrsn armor gyinerek
    wede bnm buildim pac 90 fire 90 light 80 cold 40 yparım cold 40 çnk snow grçi str charlar kullanamaz snow ama mpne güweniosan
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmmO

Fire shield tam olarak hangi statu etkilerini gideriyor ?

Weakening, restriction ve Curse..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Weakening, restriction ve Curse..

Yani ?
  • quote:

Hypo yazmis zaten oyunda her turden anormal durumlar 3 gruba ayriliyor fire shield serisi bildigim kadari ile bir stun ekisini azaltamiyor bir iki tane daha dandik status olabilir etki gosteremedigi ... geri kalan tum yanma donma kan kaybetme zombie vs (ki impotent ve division etkisini kisaltiyor misal ki ozellikle PvP icin onemli) statuslarin etkisini azaltir ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

quote:

Hypo yazmis zaten oyunda her turden anormal durumlar 3 gruba ayriliyor fire shield serisi bildigim kadari ile bir stun ekisini azaltamiyor bir iki tane daha dandik status olabilir etki gosteremedigi ... geri kalan tum yanma donma kan kaybetme zombie vs (ki impotent ve division etkisini kisaltiyor misal ki ozellikle PvP icin onemli) statuslarin etkisini azaltir ...

İşte bende açılımını merak ediyordum teşekkürler.
  • quote:

Bow skill dagılımı 90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold olarak düsünmüstüm

Fire da Fire Shield Series Açmalıyım mıyım
    ?

ilk olarak yapılandırmayı iyi düşünmüşşün bu build ile protector giy.Mavi renktekileri sağlam bir char istiyorsan açmalısın.Mind bow serisi ile autum wind arrow serisinide fazladan sp varsa açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terry277 -- 12 Haziran 2008; 22:12:54 >

• terry277
    TuzsuzDELiBEKiR
    F0NDiP

arkadaslara tessekkür ederim :)
  • 67 lvl de 64 Fire 64 Pacheon 60 cold 60 light kullanıyorum . İlk 2 skili 90 yapmak amacım.
    Skill olarak
    *Anti Devil Bow Serisi
    *Hawk Summon Serisi (Blue Hawk)
    *Break Heaven Arrow Serisi (Range arttıran buff serisi)
    *Explosion Arrow Serisi (Berserk serisi)
    *Strong Bow Serisi

Level için yeterlidir.PVP için ise ek olarak sadece çoklu ok serisi sp kasılarak maksimuma çıkarılmalıdır.
  • quote:

terry277
    TuzsuzDELiBEKiR
    F0NDiP

arkadaslara tessekkür ederim :)

Saol kardeşim rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.