Şimdi Ara

BOW LAR HAKKINDA BİLGİLER ALINTIDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En İyİ Bow Hangİsİdİr? Evet Herkesİn Merak EttİĞİ Gİbİ GenİŞ Bİr AÇiklamada BulunacaĞim..

Her Bowu +8 Olarak DeĞerlendİrelİm

1- Enİon Bow.. Evet Enİon Bow Benİm 1 İncİ Favorİmdİr. Nİcİn Dİceksİnİz +8 İnİn 121 Atagi (+8 İ 121 Ap 20 Str Bonus 100 Lytİng Damage) Olmasina Ragmen Krİtİk Damage ÖzellİĞİ İle +8 Bİ BaŞka Bowla YapacaĞiniz AtaĞin Fazlasini YapmiŞ OlduĞunuz VuruŞlarda Daha Salam VurduĞunu GÖrmÜŞ Olacaksiniz. Örnek Daha İyİ Atakga Sahİp Bİr Bowla Sabİt Bİr Hedefe 600-800 Arasi Damage Vuruyorsaniz Bu Bowla 600-1000 Arasi Vurabİlİrsİnİz. Yanİ Enİon Bowla Daha Fazla Damage Vurursunuz.ayriyeten Lytİng Damagesİ 100+ OlduĞundan Özellİkle 66 Sİkİlİnİ Cok İyİ Kullanabİlİr Hemen Hemen 3 AtiŞtan /2 Sİnİ 3 Sanİye Boyunca Kİtlersİnİz. 70 Level ÜstÜnde İse Enİon Bow Gİderek AtaĞi Ve Normal Vuruslarida Damage Olarak Arttiracak Ve Krİtİk VuruŞlarini YÜkseltecektİr. DenenmİŞtİr..

2- Helenİd Cross Bow.. Helenİd Cross Bow Kendİ Üzerİnde Atac Power Olarakta +8 İnİn 130 Ap Ve 100 Glacİer Damagesİ Bulunmaktadir. Bu Bow Cross Bow OlduĞu İcİn Vurusu Serİ Olmamasina Ragmen (Örnek İb İle 5 AtiŞ Cross Bow İle 4 AtiŞa Bedel) Ataginin YÜksek Olamsi Bu AÇiĞi Kapatir. Ayrica 100+ Glacİer Damagesİ Arc.62 Sİkİlİnde Bulunan Ice Damage DÜŞmana Bİre Bİr Yedİrmek Demektİrkİ Bu Arch. BÜyÜk Bİr Avantaj Demektİr. 2 Cİ Olarak Atac Powerİm YÜksek Olsun Krİtİk VuruŞ Sabİt Vurcam Ve KarŞi Irki Gicik Etmek İstİyorum Dİyorsaniz Helenİd Bulunmaz Bİr Bow Dur.

3- Chİtİn Bow.. Chİtİn Bowun + Bonuslari Cok Olmasina Ragmen Enİon Ve Helenİdden Fazla Bİr Ahim Şahim Özellİge Sahİp DeĞİldİr. Benİm 3 ÜncÜ Favorİ Bowumdur. +8 İnde 125 Ap 310 Mp Ve 80 Flame Damage Ve 65 Poİson Resİstanse Bulunmaktadir. Bu Kadar Çok Sey Olmasi GÖzÜnÜzÜ Boyamasin. Poİson Resİst Cok İŞe Yarar Bİ Resİst DeĞİldİr Ve Ayrica Flame Damage De Herkesİn YanildiĞi Bİ Nokta Arcerlar Flame Damage Vururlar Ama Flame Olan Arrowlarla Yanİ 15 Ve DİĞer Levellerde AÇilan 3 Tane Flame Damage İle Ancak Flame Damage Vurabİlİrsİnİz. Onun DiŞinda Flame Damagenİn Veya BaŞka Bİr Elementel Damagenİn Cokta Önemİ Yoktur. Cokta DeĞİl HİÇ Önemİ Yoktur. Nasilkİ 1 VuruŞunuzda + Damage GÖrÜyorsunuz ÖrneĞİn Poİsonda Veya Lytİng Veya VuruŞunuzda Yandan GÖtÜrÜyorsa Ve Salam Vuruyorsaniz O Zaman Elementel Damage İŞe YaradiĞini GÖrÜrsÜnÜz. Bunun DiŞinda Elementel Damage İŞe Yaramaz. Chİtİn Bowda Tek İŞİnİze Yarayan 310 Mp Dİr. O Da 2 60 Sİkİlİ Fazla Vurmaniz Yada 3-5 MİnÖr Fazla Basmaniz Anlamina Gelİr 3.cÜ Favorİm.

4- İron Bow.. İron Bowun + Bosunu Yoktur Sabİt Bİr Ataga Ve Damage Sahİptİr Yanİ DÜŞmana 400-600 Vuruyorsaniz Ayni Ataginiza Ve Deks GÜcÜnÜze Bagli Oyarak Ayni Vurursunuz. Exp.İron Bow Normal İron Bowa Oranla 2 Atak Fazla Olmasindan Dolayi Tercİh Edİlmelİdİr. EĞer Helenİd Cross Bow BulamamiŞ İsenİz Exp.İron Bow Doru Bİr Tercİhtİr. +8 İnde 130 Ap Normal İron Bowda İse +8 İnde 128 Ap Bulunmaktadir. Unİk Bow Bulamayanlar İcİn İdeal Bİr Bowdur.

5- Aslinda Hepsİnden İyİ Bİr Bow Daha Var.. 70 Quest Bowu Bu Bow Hepsİnden İyİdİr Ancak En KÖtÜ +7 Ye Cekmenİz Gereklİdİr Ark.lar. Bu Bowda +7 Sİnde 70 Lr Damage 7 Health Bonus 7 Deks Ve 14 Fl, Gl, Lr, Resİstans Bulunmaktadir. Atagi İse 119 İron Bow +7 İle Aynidir. Ancak +7 De İken Bu Queste Rebİrt BasildiĞinda Atagi Artmaktadir. O YÜzden +8 DİĞer Bowlarla Ayni Ancak Daha Fazla Resİsttans Ve İŞe Yarar Bonuslari OlduĞundan Bu Bowun +7 Sİ Yukardakİ Bowlarin Hepsİne Bedeldİr

6-Scorpion Bow.. Scorpion Bow cz de lessat tan düşen bir bow olup pekte fazla bir ise yaramamaktadır.. üzerindeki hp bonus belki und. isteyen arc.lar takabilir dicem ama ... onunda üstesinden geldi k2 son olarak... Eagle Eye

7-Eagle Eye's ... Eğer ki kendinize +8 bir eagle eye bulmuşsanız yukarıda saydığım bowların hepsinin üzerini cizebilirsiniz.. nedenmi ... cünkü eagle eyede bulunan özellikler yukarıda saymış olduğumuz bütün hepsini kapsamaktadır.. arclar bu bowun diğer bowlara oranla atac hızından şikayetçi olsalarda .. üzerindeki bonuslar acısından tercih edilmelidir... +8 inde (128 ap 175 hp 175 mp yanılmıyorsam, sword defans ve flame ve glasier resist vermektedir) buda arclerlar için ii bir ap ve hp mp demektir yan olarak vermis olduğu bonuslarda cabası ..

Önemli Not: Ataga önem vermişseniz eagle eye tercih edin... kritik vuruslara önem vermişseniz enion bow.. eğer karsı ırkı gıcık etmek ve atagımda iyi olsun diyorsanız helenid cross bo tercih edin 62 sikili baya işe yarıyo.. hiç bisiy bulamamıssanız iron bowda iyidir herkeze iyi oyunlar

• O kadar yazıp ugrasmıssın galiba ama sunu kafanıza yazın helenid hornx tarzı crossbowlar diger tüm bowların attack hızı ile eşittir.Kaldırırken seri kaldırır ama atarken bekler biraz ib tarzı itemler crossbowlardada bu tam tersidir dikkat ederseniz...
  • saydıgın okların hangisine sahip oldun yada cz de hangilerini kullandın???

SIRALAMA DERSEN..
    +8 QUEST BOW U
    +8 CHİTİN BOW
    +8 EAGLE'S EYE
    +8 İRON BOW
    +8 HELENİD CROSBOW
    +8 ENİON BOW
    +8 İRON CROSBOW(İRON X)

Bunlara eşdeger olarak +9 HORN CROSBOW +9 İRON CROSBOW(iron x)

yani yaptıgın araştırma veya denemeler pek öyle denenmiş şeylere benzemiyor.
    bizzat 78 lvl rouge kastım ve sydıgın bütün itemler elimden geçti..
    (+8 quest bow olarak degil +7 sini kullanıyorum)
  • Demek ki çok farklı düşünüyoruz..

Bana göre sıralama şu şekilde olmalı.

+7 veya +8 Quest Bow

+8 Chitin Bow

+8 Eagle's Eye

+8 Enion Bow

+8 Helenid Crossbow

+8 Iron Bow
  • +8 helenid + weapon enchant, diğer hiç bir bow eline su dökemez
  • ben hayatımda +8 cb kadar kötü bir item kullanmadım :( +8 eagles kullandım ve +8 helenid kullandım, bu bowlardan fiyat farkı nedeniyle helenidi tercih edin derim hem çok daha ucuz (artan parayla charı başka şekillerde sağlamlaştırabilirsiniz) hemde weapon enchant olayı var, serilik olayı ise hikaye. ayrıca bowların ataklarını yanlış yazmışsın +8 enionda 126 ap +8 eagles da da 130 ap bulunmakta

Not: ayrıca +6 rebirth enion bow da kullandım (128 ap) ve üzülerek söylüyorum ki +8 ib den pek farklı dmgler vermedi , memnun kalmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kachar -- 17 Eylül 2008; 16:16:30 >
  • lighting damage lir silahlarda herkes critic damage den bahseder.
    ben yıllardır oynuyorum ii kullandığımda aynı damage raptor kulandığımda aynı damage
    bu critic diye bahsedilen şeyi nedense 3 yıldır rastlamadım

dark wane içinde deniyor critic(light) fakat arkadaşımın asas ında da bunu göremedim nereden çıkıp kim uydurduysa sağlam yayılmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    **M:ROBE HAKKINDA HER ŞEY!!!**
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +10 horn crossbow tokatlar hepsini
  • Paylaşım için teşekkürler. Ama bilgiler saçma sapan ve kalitesiz. +8 eaglesda 130ap vardır ve butun bowların germe süreleri eşittir.
  • alıntı oldugunu soylemıstım guzel bı yazı paylasmak ıstedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaancix

+10 horn crossbow tokatlar hepsini

çok doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.