Şimdi Ara

BOUN YBS - ANKARA HUKUK (Yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

BOUN YBS - ANKARA HUKUK (Yardım lütfen)

(En Son Oy Tarihi: 18.9.2020)
Giriş
  • - Ankara hukuk 1. sınıf bitti (3.24 ort ile)
    - İngilizce seviyem C1, ydsye öylesine girdim 69 aldım hiç çalışmadan (hala kursa gidiyorum C2 olacağım)
    - Henüz 1. sınıf olmama rağmen Kültür ve Turizm Bakanlığında staj yaptım

Bu bilgiler ışığında sizce kalmalı mıyım yoksa BOUN YBS'ye geçmeli miyim?

---- Tek kriterim ekonomik kazanç. Hukuk, siyaset ve teknoloji severim. 3üde ilgi alanım. Tek kriterim ekonomik refah

Not : Az önce BOUN Rektör yardımcısı ''uygulamalı bilimler yüksekokulu yakında fakülte olacak'' dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuvayi hukuk -- 19 Temmuz 2019; 10:8:3 >

• Stajı nasıl yaptın ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerdik2 kullanıcısına yanıt
    Yılın belli dönemlerinde başvurular açılıyor (genellikle nisan ayı, genellikle ankara hukukluları alıyorlar. 171.i olup TOBB da okuyan 3.04 ortlu arkadaşımı almamışlardı)
  • Kuvayi hukuk K kullanıcısına yanıt
    İngilizce seviyen nasıl belli oluyor ?

Hocam 1 ingilizce kursuna gittim. 2 tanesine de şuanda gidiyorum aynı anda. Hepsinde C1 seviyesindeyim, ayrıca YDSden hiç çalışmayan biri +60 alamaz C olmadıkça
    Boun ybs niye düşünüyorsun ?

Hocam ingilizce kursunda bir kız var Pamukkale makine (yada ee tam hatırlamıyorum) mezunu. Ankara hukuk mezunu bir arkadaşanının (geçen sene mezun olmuş) düşük maaş aldığını ve bundan yakındığını söyledi. Bu benim kafamı karıştırdı. 1244 sıralamam. Bu kadar sıralama yapmışız elbette güzel bir gelecek istemek hakkımız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Hukuk’la Bilkent Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam eada sıralama yapmayla para basılmıyor.

Paracıysan saydan girip tıp yazsaydın mühendislerin hepsi de çok para kazanmıyor.

Elbette hocam, ben sizi hatırlıyorum ilk 150deydiniz sanırım. Geçen seneden hatırlıyorum. Hukuk okuyordunuz galiba. Benim yerimde olsanız hangisini seçerdiniz ? Ankara hukuk da BOUN YBS de alanında hatrı sayılcak okullar
    Daha geçen koç hukuk mezunu 2kya çalışıo diolardı.

Ben de bilmiom ki knk ybsde para varsa ben de geçerim

bence sallıyorlar, bir boşanma davası +8bin tl... Bilmiyorum kafam karışık
    Knk öyle de çevre lazım ya bazen davaların uzadığı da oluyor aile hekimi yattığı yerden para alıyor sen dava çözmekle uğraşıon.

• Sadece avukatlık konuşulmuş ama hakimlik, savcılık daha iyi olur. Toplumsal açıdan da topluk içinde ağırlığın olur. YBS bitirip yöneticiliğe yükselene kadar bir sürü dert çekersin ama Ankara Hukuk'ta çevre yapıp oradan mezun yetkili kişilerle bağlantı kurarsan zorlanmadan hakim, savcı olursun. Ha biraz torpil/referans olayı ama EA'daki bölümlerin hepsi böyle malesef.

Bir sorun olduğunda ( mesela hırsız girdi evine, normal vatandaş olsan polis olayı pek iplemez ama hakim/savcı olunca tak diye bulurlar ) kolayca halledersin.

Türkiye şartlarında bence hukuka devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artyom A. C. kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında çok mantıklı dediğiniz şeyler, çok teşekkür ederim
  • up
  • Ankara hukukta kal ingilizce seviyeni koru ve ister avukatlik yap ister diplomatlik ister sirket yöneticiliği ister ust duzey memur ol. İstedigini ol. Ordan kazanmazsan burdan kazanirsin. Ybs yaparsan hemen ceo olmayacaksin. Tecrube isterler. Ayrica hukuk saygin bir alandir. Ayrica hukuk bir bilimdir hayat gorusudur. Ybs nedir? Nasil bir bakis acisi kazandirabilir? Bir tavsiye daha vereyim. Sermaye piyasası kurulunda staj yap. Ozel sektörde ust duzey yonetici olmak istiyorasan. Piyasayi duzenleyen kurumda isleyisi ogrenmen piyasa halkinda fikir edinebilecegin yegane yerdir. Ama lutfen hukukcu olmanin farkinda ol ve agirligini hisset. Sadece para olarak bakma. En buyuk ideolojin adalet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Walter bishopp W kullanıcısına yanıt
    Paraya bakma dionda adalet de parası olana.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.