Şimdi Ara

Boun mis ten Berlin tekniğe geçiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Ağustosta buepte gireceğim. İngilizceyi verdikten sonra ,eğer Almanya olayı mantıklı gelirse türk alman hazırlığa geçip hazırlık okuyup C1 belgesi aldıktan sonra Berlin teknikte bu bölümün karşılığı olan wirtschaftsinformatik e gecmeyi düşünüyorum.Fakat Almanya'da okumak için anca kabul alabilirim oda dili geçmek suretiyle.İlk sorum burada devreye giriyor 1 yilda Almanca ogrenmek ne kadar olanakli olur hadi 1.5 yıl de ona en kötü.

    İkinci sorum ise orada çalışmak ve okumak zorunda kalacağım Alman üniversiteleri zor araştırdığım kadarıyla , bu durum kişiye bağlı olmakla beraber illa ki deneyim eden veyahut deneyimlerini bildiğiniz kişiler vardır.Ne gibi şeylerle karşılaşırım ?

    Türkiye gittikçe kaotik bir duruma sürükleniyor, gerçekten stresli hissediyorum Boğaziçi bir anlam ifade etmiyor açıkçası. Batan bir gemi var ve suanda kapısına su dayanmis bir odada hissediyorum kendimi. ileriki 4 yıl içinde ne olacağını tabiki kestirmekle beraber daha neler yasayacagimizi kestiremiyorum.Fakat Almanya da benim için zorlu olacak elimi taşın altına sokmam gerekecek daha da fazla çalışarak.

    Ne diyorsunuz önerileriniz neler ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukebabcı -- 22 Mart 2024; 13:41:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.