Şimdi Ara

BOUN İŞLETME VS İTÜ BİLGİSAYAR MÜH. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ne kadar saçma bir soru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ötede ağla. 90 nete neresi gelir beyler ? hangi konudasınız beyler ? diye mi sorsaydım
  • burda ağlamasan olmaz mı
  • derthpeder kullanıcısına yanıt
    sorunun saçma olduğunu söyledim böyle bir soru soruyorsan doğru yolda değilsindir zaten inş bu sene bi bok başarırsın çocuk gibi ağla ağla yazacağına
  • aynn doğru yolda değilim iyi tahmin ettin
  • İtü Bilgisayar diyorum

not:Tm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birbirinden alakasız iki bölümü karşılaştırmışsın. ikisinde de çalışan iyi yere gelebilir. önemli olan hangi alan ile daha çok ilgilendiğin.
  • Sana bağlı.

İkisinden de birçok arkadaş tanıyorum. Boğaziçi işletme CV üstünde güzel durur evet fakat bölümün ders olarak sana kattığı o kadar çok şey yok. Açıp bakabilirsin derslerin çoğu "CV yazma" gibi çok büyük olmayan şeyler. Ama şu var, bölüm Boğaziçi'nde olduğu için inanılmaz bir çevre edinme olasılığın oluyor (networking). Bölümün curriculum'u da buna göre hazırlanmış işte, çok büyük/önemli dersler yok, fazla ders de yok, çünkü sen gidip sosyalleşebil, çevre edinebil ki iş bulabil. İşte burada her şey senin yeteneğine kalmış oluyor. (çok yüksek yerler istiyorsan eğer)

Mühendislikse hele hele İTÜ'de, sevmeden yapılacak bir iş değil. Zor ve çaba gerektiren bir şey. Fakat çevre edinemeyen biri için çok daha düzgün bir meslek çünkü diploman daha çok iş görüyor.

Umarım yardımcı olmuştur.

• Capomastro C kullanıcısına yanıt
    Ders olarak bir şey katmadığı için düşünceliyim. Mesela şirket kuran insanların çoğu işletme okumamış. Hatta zara'nın sahibi lise terk falandı. Biz niye 4 yıl bu bölümü okuyacağız diye düşünüyorum bazen. Sözlükte de okudum bazıları gereksiz diyor. O yüzden işletme bölümüne karşı duygularım düşüşe geçti. Bakalım artık..............................
  • Bu soruyu soruyorsan zaten itü yazma. Yallah boun'a

• hayvan arkadas kullanıcısına yanıt
    Matematiği günde 3 saat çalışsam ocağa kadar kaf almadan bitirsem itü'ye girer miyim beyler ? diye soru sorsaydım,yazmama izin verir miydin o zaman reis ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derthpeder

Matematiği günde 3 saat çalışsam ocağa kadar kaf almadan bitirsem itü'ye girer miyim beyler ? diye soru sorsaydım,yazmama izin verir miydin o zaman reis ?
    İşletme ile bilgisayar mühendisliği apayrı branşlar. Bunu soruyorsan aklın boğaziçinde kalacaktır.

itüde bilgisayar okuyan birisi bu sene derslerin yoğunluğundan falan şikayet edip itü endüstriye myp ile geçti. Tanimiyorum okulun fb grubunda gorup konusmustum sadece.

Feni fullemezsen itü ceng zaten olmaz gibi bir şey. Bounu hedefliyorsan da tm çalısmalısın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.