iuhf iö 2019:7.232 2020:5.632 mühf 19:7.689 20:6.103 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İuhf %60 diyorum kontenjan azaltım vardı diye hatırlıyorum ama ihtimalin yüksek yine. Marmara ise banko diyorum. Lakin hiç risk almak istemem ben garanticiyim dersen ben sana Mühf iö arkasına DEÜ öneririm ama senin bilecegin işler. Ben 2019 sıralaması gibi düşünüyorum birçok hukuk için. İTÜ ekonomi-Marmara Ybs-ODTU İİBF ilerlemesini beklediğim yerler İİBF derken işletme iktisat özelinde diyebilirim,ui'ler bence bu sene biraz geriler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sıralamam-21.817 1.tercih-EGE psikoloji (20-16.5k,19-22k) 2.tercih-Dokuz eylül psikoloji(20-21k,19-28k) |
|
Sıralamam 31690 eşit ağırlık Manisa Celal Bayar Tütün Eksperliği |
Hocam bence bu işin Oxford'u olan Adıyaman Üniversitesini yazmanızı öneririm. Bu sene bu bölümün sıralamaları sarma sigaranın yasaklanmasindan ötürü düşecek,bence gelecektir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sıralama 2353 2020 2019 Odtü İşletme 2610 3090 Odtü İktisat 3530 4966 Odtü Uİ 5098 7927 Hangisi gelir. |
ODTÜ işletme %40 diyorum benim içime ODTÜ iktisat gibi doğdu. Bunu tahmin ederken de şuna dayandım(sebebini diyeyim ki beraber yorumlayalim.): İlk 1000 gerisinde kaldığın an İİBF için ya Özyeğin yazabilirsin ki kontenjanı az haliyle 10-11 kişi vs daha sonra hukuk kesinlikle düşünmüyorsan önünde Galatasaray İİBF-ODTÜ İİBF vs duruyor değil mi? Ben bu sene Galatasaray'ın gerek akademisyenlere uygulanan tavır gerek Fransızca olmasının okulu biraz olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum ki etkilemeli de Haliyle işletme iktisat vs düşünen birisi için iki seçenek kalıyor ODTÜ veya İTÜ.Bence ODTÜ bu kapışmada bir adım önde ama İTÜ'de kötü değil de EA öğrencileri arasında genelde ilk tercih değil.Bu yüzden ODTÜ işletme bölümünün ozellikle ben biraz daha öne geleceğini düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Var hocam ama bir üst mesajda düşünce şeklimi anlattım işletme için %30-40 diyorum ben. Hocam bu sene veri olarak elimiz çok dar yani ÖSYM geçen sene bu kaç tane ea var kaç tane say var vs (bizim alanda) bunun tablosunu attı ama bu sene bulamadım,mesela geçen sene o bakarak biz dedik ki sıralamalar uçacak cidden de öyle oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet hocam haklı olabilirsiniz bölüm zaten popüler old. için her sene öne atmış ama bu sene öndeki sayısallardan ötürü bu öne atma atıyorum 400 değil de 200 kişi gibi olmaz mı(ayrıca 2019 da bölüme yerleşenlerde tavan sıralama 95 2020 de bu 850 olmuş yani her sene bu tür sıralamalardan kişiler var önemli olan az mı çok mu olmaları ki çok olacaklarını zannetmiyorum) |
Hocam elbette olabilir yani dediğim gibi ben aslında gelme ihtimali diğerine göre ağır basanı söyledim yoksa sayisallarin tesirini hep birlikte göreceğiz.2020 gibi bir tablo olsaydı zaten şu an hiç ihtimal yok derdim hatta ileri gidiyorum 2020 gibi olsa iktisat sınırında bile olabilirdiniz yani öyle bir ea vardı geçen sene. Ben 1185'ten yazacağım ama dediğim gibi genelde sizin aralıktan yazılacağını düşünüyorum lakin 300 kişi öne alır dersek ve önümüzde 100-150 sayısal varsa ki vardır bence ihtimaliniz artıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Anladım hocam demek ki oturup bekleyeceğiz neler olacağını yorumların için sağ ol. |