Şimdi Ara

boun böte vs marmara bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce boun böte yazılır mı hala ne düşünüyorsunuz

• İkisi alakasız bölümler. Böte okuyunca kimse boun mezunusun diye seni bilgisayar mühendisiyle aynı kefeye koymaz. Dumlupınar bilgisayar mezunu senden önde olur yani. Boğaziçinin tanıtım günleri videoları var internette böte ile alakalı olanları izle 30-40 dk falan. Mezunlar nerde çalışıyo ne iş yapıyo onları da araştır. İlla ben yazılım mühendisi olucam demiyosan boun böte güzel bi tercih olur sonuçta boğaziçinin öğrenciye kattığı bi vizyon var ama dediğim gibi boun böte mezunusun diye yazılım mühendisiyle aynı işe giremezsin.
  • up
  • uo
  • İkisi alakasız bölümler. Böte okuyunca kimse boun mezunusun diye seni bilgisayar mühendisiyle aynı kefeye koymaz. Dumlupınar bilgisayar mezunu senden önde olur yani. Boğaziçinin tanıtım günleri videoları var internette böte ile alakalı olanları izle 30-40 dk falan. Mezunlar nerde çalışıyo ne iş yapıyo onları da araştır. İlla ben yazılım mühendisi olucam demiyosan boun böte güzel bi tercih olur sonuçta boğaziçinin öğrenciye kattığı bi vizyon var ama dediğim gibi boun böte mezunusun diye yazılım mühendisiyle aynı işe giremezsin.
  • up
  • up
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Up

• Böte hangi bölüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.