Şimdi Ara

Boun Bilgisayar Öğretmenliği ---> McKinsey, Coca Cola, Mercedes, GarantiBank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 Yılında 66K'dan alan Boğaziçi Bilgisayar Öğretmenliği mezunu bir kişinin mükemmel staj ve çalışma kariyeri. Buradan Boğaziçi markasının özel sektörde nasıl bir imajı ve markası olduğu cidden belli oluyor. Top okulların da neden top okul olduğu belli oluyor.

Boun Bilgisayar Öğretmenliği  --->  McKinsey, Coca Cola, Mercedes, GarantiBank

• esenyurt üniversitesindende 16 kişi google a girmiş

• İstisna

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • University of Bremen i atlıyorsunuz yalnız

• Anladık hocam boun da okuyorsun

• Yalan bunlar yalan özgürlük heykeli ppli bi adam bana teknik üniversiteden mezun olmazsan işsizsin demişti. YTÜ daha iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aniden gelen boun ie mi yazsaydım acaba hissi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi işletme ve ekonomi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okurken bütün hocalar okuldan atılınca gelen pişmanlık hissi

Ben de bi düşünmüştüm boun ie

• Aniden gelen boun boteye geçme hissi

• Boun mühlikler mat fizik ve işletme ekon harici marka değil. Kendi çabasıyla yapmıştır ve o puanla muğlada falan bilg müh okusa da iyi bir kariyer yapacağını düşünüyorum. Tam bir başarı örneği bu arada

• apostrophe A kullanıcısına yanıt

Ara sıra diğer bölümlerde de kurumsalda kendi bölümleriyle alakasız ama iyi yerlere gelenleri görüyorum. Bu kişi bayağı iyi. İşletme, Econ, IE'de bile kurumsalda üst üste bu kadar iyi staj sonra da mckinseyle pastanın üstündeki çilek nadir oluyor

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    seneye gelirler hocam

10-11 ay sonra eğer boun hocaları geri gelmediyse ülkecek sıçtığımızın göstergesidir

• Şimdi ve önceden gönderilenler 1-2 yıl bekliyecek mi hükümet değişecek diye

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

onu hesaba katmamıştım tabi adamlar başka yere giriyolardır .dd

• Bunun boun ile degil UoB ile alakası vardır muhtemelen. Tabii ki kişi de inanılmaz azimli çalışmıştır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt

Hocam o erasmus ya da exchangedir. Öyle yazılıyor linkedine. 1 yıl yazıyor zaten

• mckinsey'de seviye düştü demek eskiden sadece üni sınavında derece yapanları alıyorlardı.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Öyle bile olsa böte ile cs arasında fark var. Ayrıca, açıkçası, bunun boun güzellemesinden öte bir şey olduğunu dahi zannetmiyorum. Tabii ki de çok güzel okul, ülkenin çoğu üniversitesinden daha iyi imkanları var.

Ama şunu kabul edin. CS, İstatistik, Analiz bu bölümler alaylı çalışana çok müsait bölümler. Bilmiyorum, ama zannetmiyorum ki işveren boun etiketini görüp hadi gel biz sana yatırım yapalım, üç ay seni çalıştıralım desin. Ben böyle bi kabul olduğunu zannetmiyorum. Mülakatlar sorular üzerindendir, motivasyonu üzerindendir. Ayrıca erasmus/exchange olsa bile oradaki CS ibaresi çok değerli.

Tamam çok güzel bir okul. Siz de bir Boğaziçi öğrencisisiniz size çok saygım var. Ama alttan alttan bakın okulun böte’si bile böyle demeye çalışıyorsunuz gibi hissettim. Lütfen beni yanlış anlamayın.

Ben size UoB hakkında kendi bildiklerim harici(almanyada yüksek lisans yapma hedefimden ötürü bilgi sahibiyim) direkt Vikipedia’dan sizin de görebileceğiniz bilgileri aktarayım

Bu Türkçe olanı

Bremen Üniversitesi (Almanca: Universität Bremen, İngilizce: University of Bremen), 115 ülkeden 23.600 öğrencisiyle Bremen, Almanya'da bulunan 1971'de kurulmuş bir devlet üniversitesidir.[2] 323 profesör okulda çalışmaktadır. Almanya'da "Elit üniversite" olarak sınıflandırılan ve "Excellence" etiketine sahip olan 11 kurumdan biridir.

Bu da İngilizce

recently, higher education in Bremen has a long tradition. The Bremen Latin School was upgraded to "Gymnasium Academicum" in 1584. In 1610 it was transformed into "Gymnasium Illustre". Under Napoleonic rule, in 1811 the institution of a "French-Bremen University" was considered. In 1971 the University of Bremen opened its doors.

The development of the University of Bremen can be divided up into steps of 10 to 12 years – first foundation, then restructuring, consolidation and profile building. At the beginning of the 1970s, the University was set up as a "science complex" in a city oriented towards trade and seafaring that had no experience with academia, particularly not with leftist professors. University, business and the public in the region did not move closer together until the 1980s, through the foundation of the natural science and engineering departments, co-operation with the newly founded Alfred Wegener Institute for Polar and Marine Research in Bremerhaven (1980), as well as the development of the co-located technology park (from 1988). Other important factors were the initial success in setting up collaborative research centres and in the acquisition of considerable of external funds. The mathematics professor Jürgen Timm, elected university rector in 1982, was largely responsible for this turnaround.

As a consequence, the University of Bremen improved in research rankings, gained national recognition, and established a number of endowment professorships. Research excellence and its interdisciplinary profile is reflected in the establishment of numerous research centers and programs funded by the German Research Foundation (DFG). These currently include eight collaborative research centers and the Research Center of Ocean Margins, one of only six national research centers of the DFG.[6]

From 1996 until 2001 the University of Bremen (along with six other universities in Germany) participated in a pilot scheme for structural reform of university administration, funded by the Volkswagen Foundation. This project improved the co-operation and communication between the university's administration, teaching and research units. With the realization of the "Laptop University" project, the University of Bremen became a leading university in the field of digital media education in Germany.

By 2000, after an organisational development process of three years in which the university set goals for the development of its profile, this trend was continued with the promotion of junior scientists in structured graduate programs, and staff development programs for the great number of early-stage researchers entering the university as junior professors. In teaching, there are comprehensive evaluations, more specific admission requirements, and improved completion rates for Bachelors and master's degrees.

Bremen was rewarded with the title "Stadt der Wissenschaft 2005" (City of Science of 2005), which science, politics, business and culture won jointly for Bremen and Bremerhaven, by the Foundation for German Science (Stifterverband für die Deutsche Wissenschaft).

Kısacası oraya girene bunlar açılır. Boun sadece diğer üniversitenin kapısını aramala aracını görmüştür. Bu bile çok değerli ona lafımız yok. Ama ana temanın boun olması doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achilles102030 -- 2 Eylül 2022; 23:19:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.