Bildirim
BÖTE Sıralama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: secondpress
Arkadaşlar YGS-1 305 puan 132k sıralama + okul birinciliği ile hangi üniversitenin BÖTE(Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri) bölümüne girilebilir bu yıl?
Ankara çevresi falan olur mu sizce?
Geçen sene 305 puan ile 142k sıralamam vardı.Okuldan 90+ küsür puan gelmişti.Ankara biraz zor ama Marmara,Ege,YTÜ olabilir belki._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: geveze.
quote:
Arkadaşlar YGS-1 305 puan 132k sıralama + okul birinciliği ile hangi üniversitenin BÖTE(Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri) bölümüne girilebilir bu yıl?
Geçen sene 305 puan ile 142k sıralamam vardı.Okuldan 90+ küsür puan gelmişti.Ankara biraz zor ama Marmara,Ege,YTÜ olabilir belki.
Anladım. YTÜ gelirse çok şahane olur. Okul puanı ile sıralama yükselirse belki ankaradan da bi yer gelir. İnşallah :) Teşekkür ederim bu arada_____________________________ -
quote:
quote:
Geçen sene 305 puan ile 142k sıralamam vardı.Okuldan 90+ küsür puan gelmişti.Ankara biraz zor ama Marmara,Ege,YTÜ olabilir belki.
gelen puan sıralamanı ne kadar değiştirdi ?_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatoromane
quote:
quote:
gelen puan sıralamanı ne kadar değiştirdi ?
Sadece YGS1 ek puanlı sıralamam yazıyordu.O da 1100 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Anladım. YTÜ gelirse çok şahane olur. Okul puanı ile sıralama yükselirse belki ankaradan da bi yer gelir. İnşallah :) Teşekkür ederim bu arada
Yanlış bilgi vermeyim diye geçen senenin puanlarına tekrar baktım.
Marmara 411.448 puan ile almış.Ek puanlı sıralaması 640.
Hacettepe 410 - Sıralama : 650
Gazi 402 - Sıralama : 880
YTÜ 400 - Sıralama : 950
Ege 398 - Sıralama : 1050
İstanbul Ü. 394 - Sıralama : 1220
Ankara 393 - Sıralama : 1250_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler