Şimdi Ara

Bot lane'i domine edebilecek ADC Sup ikilileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
15.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şakacı rehber olmadı ama olsun . İşinize yaradıkça girip bakmak adına bookmark yapabilirsiniz. Tamamı kendi emeğimdir.

Ashe-Zyra : İnanılmaz bir cc kombinasyonu.
    Ashe-Janna : Janna pasifi Ashe'in asıl olayı olan kite işini kolaylaştırıyor. Ayrıca 1 levelda damage potansiyeli en yüksek bot lane ikilisi.

Graves-Taric : Kendileri sezon 2'nin en güçlü bot lane ikilileri sayılabilir. 6 levela ulaştıklarında burst comboları ile çok rahat kill alabilirler. Ve ölmeleri tankylikleri sayesinde inanılmaz zor olan bir ikili.
    Graves-Lulu : Poke yetenekleri ile lanede rakiplerini rahatsız edip 5 levela ulaştıklarında kill alabilirler.

Varus-Thresh : Threshin death sentence'ı Varus için tam gerilmiş Q anlamına geliyor. 1. yakalanma poke, 2. yakalanma kill denebilir.
    Varus-Leona : Yine aynı şekilde stun Varusun işini kolaylaştırıyor. Threshten farklı olarak 6 levelda neredeyse easy double kill Varus için.

Twitch-Nami : Twitch için lane phase'i kolayca atlatıp belki 1-2 kille mid game safhasına geçirebilecek bir support. Sonrasında zaten twitch oyun taşır.

Caitlyn-Nami : Nami aqua prison + Caitlyn Piltover Peacemaker = Win.
    Caitlyn-Janna : Caitlyn HS stacklediğinde Janna shieldı ile karşısındakine zorlu dakikalar yaşatır.

Corki-Leona : Corkinin burst damageinin tamamını tutturabilmesi için birebir bi support.

Draven-Leona/Thresh : Welcome to the League Of Draaaaaaaven.

Ezreal-Nami/Janna : Yüksek kite yeteneği ve bi miktar fazladan damage.

Kog'Maw-Nunu : Nunu'nun verdiği attack speed buffı W skillinizin dps'ini artıracaktır.

Miss Fortune-Sona/Leona : Ultinizin tamamının vurmasını istiyorsanız bu ikili tam size göre.

Quinn-Teemo : Quinn'i mümkünse ADC oynamayın ama mutlaka oynamak istiyorsanız teemo support alın yanınıza. İnanılmaz eğlenceli ve troll bi lane.

Sivir-Janna : Janna shield sayesinde çoook yüksek damageler vereceksiniz.
    Sivir-Zyra : Sadece belli durumlar için tavsiye ediyorum. Eğer takımınız pushlayıp objektiflere yönelmek adına kuruluysa size tavsiye edebileceğim tek bot lane ikilisi.

Tristana-Nami :
    Soru: 3 levelda nasıl kill alabilirim? Cevap: Nami (Q+W+E+ignite) + Tristana (W+E+AA) = Kill.

Urgot-Soraka : Soraka mana+heal ,Urgot q spam. İsterseniz oyun sonuna kadar base'e dönmeyebilirsiniz.

Vayne-Nunu : Lane'i domine edemezsiniz ama late gamede bir item fazlanız olur nunu sayesinde.
    Vayne-Blitzcrank : Oldies goldies.

Not: Rehberi genişletip tam bir bot lane rehberi yapmayı planlıyorum. Beklemede kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordM -- 2 Ağustos 2013; 17:40:56 >

• leona+draven favorim
  • Sona yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsede twitch-teemo dememiş
  • fidle + cait
    anie + trist 2013 model bunlarda benden olsun

• Güzel

• Ez-Lulu,Vayne-Janna, Ez-Sona,Ez-Leona ve sona-ashe de iyi oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Varus leonayı çok beğeniyorum %70+ w/l oranımız vardı bu ikiliyle.
  • kill almak zordur ama riske girmeden cokgüzel farm yaparsınız ve genelde bizim denediğimizde ben 150 farmdayken karsı taraf 35 de filn oluo.. Quinn-Heimer :)
  • Draven/Lulu da güzel. İkisi de yüksek damage potansiyeli barındırdığı için özellikle laneinizde öne geçtiğiniz zaman Lulu W ve E verirse Draven tek başına, kendi movement boostuyla beraber yardır yardır gidebiliyor zaten üstlerine.
  • Janna - Draven: Janna E + Draven Q, Janna Q + Draven E, Janna W + Draven W = her şeyi uyumlu bir ikili gerçekten çok iyi oluyor
  • Varus-Leona bugün denedim acaip süper.
  • bı support oyuncusu olarak lane domıne ve easy kıll ıcın leona-draven kesınlıkle muhtesem ayrıca trıstına ve th combolarıda cok guclu th-q-q-w-e-r yaparken trıs rakıp adcnın arkasına gecıp ult attımı karsı adcnın kacma sansı kalmıyor ozellıkle karsı takım laneı cok pushlamıssa bu combo sayesnde karsı carryı tower altına almıs oluyorsunz :-)

hort

• corki+leona
  • kog maw soraka
  • Ashe-Naut R,R gg.
  • Ashe-Janna. Draven-Janna. Vayne-thresh. Herhangibiradc-Lulu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasha14

Ashe-Janna. Draven-Janna. Vayne-thresh. Herhangibiradc-Lulu

Ashe janna var. Draven jannayı pek tercih etmiyorum açıkçası. Threshi zaten hangi adc nin yanına koysan iş yapar . Luluda katılıyorum üzerine bide namiyi eklerim.
  • kog-fidd de güzel varus-thresh favorim

• quote:

Orijinalden alıntı: forglory

quote:

Orijinalden alıntı: Sasha14

Ashe-Janna. Draven-Janna. Vayne-thresh. Herhangibiradc-Lulu

Ashe janna var. Draven jannayı pek tercih etmiyorum açıkçası. Threshi zaten hangi adc nin yanına koysan iş yapar . Luluda katılıyorum üzerine bide namiyi eklerim.

Draven nerf üne tam hakim değilim ama bi aralar arkadaşla oynardık. Slowdan sonra draven Q ve janna E earlyde aşırı damage atıyor :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.