Şimdi Ara

Bot hesap kullanmanın kafası nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az evvel denk geldi, geçenlerde gerçekleşen depremden sonra tepki alan türk telekom da böyle bir şey yapmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu alt seviye bebe.

Yalniz bu instagramla.ilgili bir tespit yaptım. Özellikle varos mahallelerde yasayan kürt kokenli elemanlarin profilleri herkese açık oluyor ve 1000 takip 1000 takipci gibi bi profilleri oluyor. Muhtemelen alayi ayni hileyi yapmis ki arada bana da istek atiyorlar. Profillerinde sacma sapan fotograflar oluyor ayriyeten her fotografinin altina atarli giderli sözler. Bu elemanlar önüne gelen kiza mesaj atiyor, kizlar ise her mesaja cevap verip erkeklerle aşk muhabbeti iliski muhabbeti yapiyor. Hepsi iliski kocu.

Gene dikkat ettigim kadariyla bu elemanlar cinayet, tecavuz gibi olaylar umumiyetle bunlar arasinda oluyor. Normalde sosyal evrimde elenmeleri lazim ama kendi aralarinda cok iyi anlasiyorlar. Gardasim, bacim vs. Diye etraflarinda cok insan var.

Böyle bir hesabi olan kizla takiplesiyordum. Kizi tanımıyorum sadece istek atmisti bende kabul edip gt yapmistim. Sonra hesabi dondurdum. Muhtemelen koz sevgili yapinca erkekleri çıkardı ama benim hesap kapali oldugu için görmedi. Neyse eleman kizin hesabindan yazdi. Benim namusumla takiplesiyorsun hayirdir tarzi bir sey yazdi. Belki yolda gorse önümü kesecek.

• instagram çöpüne bir kere kayıt oldum kızın tekine mesaj atacaktım, pc versiyonundan mesaj yollanamıyormuş sildim daha da kullanmadım desem yalan olur arada girip barbara palvin aşkıma bakarım canım sıkkın olduğunda müzik de açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 1 Aralık 2019; 23:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Çoğu alt seviye bebe.

Yalniz bu instagramla.ilgili bir tespit yaptım. Özellikle varos mahallelerde yasayan kürt kokenli elemanlarin profilleri herkese açık oluyor ve 1000 takip 1000 takipci gibi bi profilleri oluyor. Muhtemelen alayi ayni hileyi yapmis ki arada bana da istek atiyorlar. Profillerinde sacma sapan fotograflar oluyor ayriyeten her fotografinin altina atarli giderli sözler. Bu elemanlar önüne gelen kiza mesaj atiyor, kizlar ise her mesaja cevap verip erkeklerle aşk muhabbeti iliski muhabbeti yapiyor. Hepsi iliski kocu.

Gene dikkat ettigim kadariyla bu elemanlar cinayet, tecavuz gibi olaylar umumiyetle bunlar arasinda oluyor. Normalde sosyal evrimde elenmeleri lazim ama kendi aralarinda cok iyi anlasiyorlar. Gardasim, bacim vs. Diye etraflarinda cok insan var.

Böyle bir hesabi olan kizla takiplesiyordum. Kizi tanımıyorum sadece istek atmisti bende kabul edip gt yapmistim. Sonra hesabi dondurdum. Muhtemelen koz sevgili yapinca erkekleri çıkardı ama benim hesap kapali oldugu için görmedi. Neyse eleman kizin hesabindan yazdi. Benim namusumla takiplesiyorsun hayirdir tarzi bir sey yazdi. Belki yolda gorse önümü kesecek.
    namusuna sor fiyatı ne kadar bendeki yürek ula nallahına kadar

• Artık pc uzerinden mesajlasabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Artık pc uzerinden mesajlasabiliyorsun.
    geçti o artık. bir gün zengin olursam instagramı satın alıp barbara palvine hediye edeceğim tüm instagramda sadece barbara palvin olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.