[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (201. sayfa)
Giriş
-
Hocam aslında ben de 41 giyiyorum nike adidas için geçen sene mağazada 40 cat denedim tam olmuştu ama şuan alacağım başka bi model kendi içinde fark eder mi diye düşündüm bi de tam ayak bedeninizi alın falan diyorlar
Ha bir de üründe deformasyon oldu mu sizin kullandığınız sürece sağlamlığı nasıldır -
quote:
Orijinalden alıntı: korkmazharun
Hocam aslında ben de 41 giyiyorum nike adidas için geçen sene mağazada 40 cat denedim tam olmuştu ama şuan alacağım başka bi model kendi içinde fark eder mi diye düşündüm bi de tam ayak bedeninizi alın falan diyorlar
Ha bir de üründe deformasyon oldu mu sizin kullandığınız sürece sağlamlığı nasıldırSağlamlığı iyi en azından bu modellerde tabanlarda sıkıntı oluyor genelde zaten, biz herhangi bir sorun yaşamadık daha.
-
Tabanlarda nasıl bi sıkıntı oluyor acab siz kullandığınız sürece su aldı mi icine -
quote:
Orijinalden alıntı: korkmazharun
Tabanlarda nasıl bi sıkıntı oluyor acab siz kullandığınız sürece su aldı mi icineSu alma vs. olmadı bende. Tabanlarda çatlak ve buna bağlı kırılmalar olabiliyor hocam. Ama sağlamlar o yüzden sıkıntı olmaz.
-
Wolverine markasını kullanan var mı ne düşünüyorsunuz outdoor botu var iş yerinde sürekli ayaktayım rahat edebileceğimi umarak sipariş vermeyi düşünüyordum
-
-
Harley bot aldım boynerden 447tl'ydi 200hopi+115 maxipuan+17 iadeal ile dip fiyattan aldım.
-
arkadaşlar peki bot giymeyi seven biri değilim ama bu sene mecbur almam lazım yarım bot tarzı tasarımı iyi ve 150 TL'yi geçmeyecek güzel bir ürün tavsiyeniz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok çok iyi botum olmasa alırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bot ihtiyacım vardı,yararlandım hocam teşekkür ederim.
-
Sadece benim numara kalmış. Ne dersiniz. Daha önce de scooter aldım memnun kaldım.
https://www.markastok.com/
Scooter Su Geçirmez Erkek Bot M1465C KOYU KAHVE | Markastokhttps://www.markastok.com/scooter-su-gecirmez-erkek-bot-m1465c-koyu-kahve
-
Bende alıcam simdide bu hopileein kullanım şartı nedirquote:
Orijinalden alıntı: wakrupalice
Caterpillar Bothttps://www.boyner.com.tr/caterpillar-bot-893055-200403
356 ₺ lira Caterpillar GORETEX bot
Yarısını paracık olarak Hopi hesabına veriyor
178 paracık veriyor GORETEX bir bot için güzel 👍
-
200 lira üzeri siparişlerde kullanılıyor -
Hocam benim alacağım üründe 400tl üzeri 200 veriyor onun kullanımı nasıl -
Bilmiyorum hocam aynıdır muhtemelen -
Bu botların rahatlığı nasıldır?
-
Denemedim hocam benim bot ihtiyacım yok almak isteyen varsa fiyatı baya uygun hopi de ekstrası diye paylaşmak istedim
Ama isterseniz sipariş verin mağazaya
Deneyin beğenmezseniz direkt mağazdayken iade edersiniz -
-
Merhaba, sportif değil de klasik tarzda siyah renk uygun fiyatlı bot tavsiyesi olan var mı? (Kampanyalardan vs.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X