Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.549
Cevap
279
Favori
620.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boyum 1.93 zayıfım ayağım 44 numara botu giyince hiç estetik durmuyor.

Şöyle ince tabanla ayağı sarıp sarmalayacak ayakta büyük durmayacak bir bot tavsiyesi verin lütfen. Bugün o kadar mağaza gezdim bulamadım.
  • LawlietRyuzaki kullanıcısına yanıt
    Deri botların ön kısmı çizgi çizgi kırılıyor Nasıl önlerim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.erbilsuel.com/ayakkabi/tumu/darkwood/1-0-6-0-0-0-18-3-yuksek/16320-suet-deri-bot.html
    Beyler bu bot nasıl alınır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

http://www.outdoorhaber.com/chiruca-anso-goretex-trekking-botu-incelemesi-editorun-secimi/

geçen sene bu ay harley davidson botlarımı satıp bu ürünü almıştım.
    iyi ki de almışım çok memnunum. istanbulda oturuyorum kışın konforlu bir şekilde geçiyor bu botlarla...

outdoor botlar tercih sebebi olmalı, teknik özellikleri incelenip alınabilir. ancak fiyatlar uçmuş.
    300-400-500 ler havada uçuşuyor anasını satayım.

outdoor botlar için de diğer ürünlerde olduğu gibi decathlon diyeceğim.
    ucuz ve ihtiyacınıza göre botları burada bulacağınıza eminim...

keşke yedek 1 tane daha alsaydım diyorum şimdi,

120 gibi bir rakama gtx bot.

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Islak zeminde kaymamak için anladığım kadarıyla vebram taban olmaması gerekiyor. Diğer türlü kauçuk taban ayakkabılarda fiyatları yüksek oluyor.

vibramı amacını anlarsanız tercihleriniz daha doğru olur.
    Vibram Europe
    Vibram
    http://eu.vibram.com/en

• Şu konuya bakıyorum 10 kişiden dokuzu bot alacak ama şekil istiyor işlevden ziyade. Bence önce ne istediğinize karar verin. Şekil botlarda izolasyon, kaymazlık, sağlamlık gibi özellikler bulamazsınız. Bunlar günlük ayakkabının kış versiyonudur daha fazla beklentili olmayın. O harleyler, catler vs çöptür. Sen ne diyorsun kaç senedir giyiyorum taş gibi vs diyen olur. Evet kardeşim taş o. Sen yıllardır kazık gibi, odun gibi tabanlı kütük ayakkabıyla ayağına işkence ediyor ve bunu marifet zannediyorsun. O süslü botlarınızın hiç birinde ayak sağlığınız düşünülerek tasarım yapılmaz. Ne hava transferi, ne ortopedik olma, ne şok emici taban hiçbirşey. Ben size tutup 800 liraya millet, boreal bot alın demiyorum, sadece biraz mantıklı olup, ayaklarınızın konforunu düşünmeniz, giydiğiniz şeyin şeklinden ziyade. Çoban çarığı giy de demiyoruz, gayet şık bir sürü outdoor botu var, hatta bence outdoor botları normal moda botlarından çok daha şık. Ama bu önemli değil,kaliteli outdoor botlarının tabanları nike air koşu ayakkabıları kadar belki daha rahat oluyor, eldiven gibi sarıyor tabanınızı. Yok su geçirmezliği, sağlamlığı, kalitesi vs bonusları. En önemli konu ayak sağlığı. 31 yaşındayım bugüne kadar rahat, konforlu moda botu görmedim. Hep piyasada klasik üretilen tabanı yapıştırıyorlar derinin altına, içine iki ince deri tabanlık. Al sana bot. Bota bakıyorsun 450 liralık cat, 3 mm kalınlığında deriden ibaret tüm yan duvarlar. Giyiyorsun kışın deri çorap giymiş gibi, tabanlar desen asker postalından hallice. Sonra hardal rengi, yok fil kulağı içi pembesi rengi bot giyince şekil olunmuş oluyor. Bilemem.

Şehirci, karcı, buzcu adamın vibramla işi olmaz. Vibram arazi tabanıdır. Dağ, taş, kaya, çamur içindir. Islak düzgün yüzeylere gelmez. Buzda kaymayayım diyen o işi en ucuz yoldan karpatikle halledebilir. Buzda kaymayacak kauçuk taban çok yumuşak olmalıdır, bu da çok kısa sürede eriyen taban demek, çoğu üretici de ürünlerinin tabanı o kadar kısa sürede erimesin diye haddinden fazla sert kauçuk taban kullanır. Sonuçta hiç bir işe yaramaz ne karda tutar, ne konfor verir. Böyle bir sıkıntı var, buzda kaymayacak derece kauçuk taban olursa en fazla 2 yıl gider o taban. Ama biraz dengeli yapılıp hafif kayma payı ayarlanırsa o zaman uzun yıllar kullanılabilecek ürün olabilir. Bunu deneyimli outdoor firmaları beceriyor işte. Adidasın yaptığı bottan ne olur.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar okudum sonunda birkaç tavsiye olsaydı iyi olurdu. Bende deri bottan vazgeçmiştim. Geçen sene ayağımda taş tasıyordum sanki. Ucuz birşey bakmak zorundayım evdekilerede alacağım inşaallah. Ucuz olanlardan f/p markalar hangisi iyidir. Scooter, decathlondakiler vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 12 Ekim 2015; 23:59:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynerde 250 üzerine %15 indirim var. Catler 255e geliyoe şuan en uygunu bu galiba.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    hocam o kadar şey yazmışsın, bir marka tavsiye etmemişsin
  • Arkadaşlar önceki sayfalarda bir sürü link paylaşmıştım gözünüzden kaçtı heralde. Ucuz mal olarak önce scooter, sonra da lafuma ve quachua bakın demiştim. İyi bir şey istiyorsanız hi tec, salomon, tnf, merrell, keen falan bakın. Daha üstü markalardan alacak adamın bu konuyla işi olmaz zaten. O zaman gezenbilir forumunda takılacaksınız.
  • GTX bir şey alacağım 47,48 numara ama bulamadım yardımcı olacak var mı?

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    flo da kinetix ler 130-150 gayet güzel botlar.

• ernestitoo E kullanıcısına yanıt
    Güzel gibi aslında, farklı renkleri olsa veya başka sitelerde de bulabilirsek iyi olabilir. Ayrıca alınacaksa, 200 TL'lik alışverişlere 15 TL indirimi + Nuvo ile 50 TL indirimi de unutmamak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminou

GTX bir şey alacağım 47,48 numara ama bulamadım yardımcı olacak var mı?

Bütçen ne kadar hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Sonuna kadar okudum sonunda birkaç tavsiye olsaydı iyi olurdu. Bende deri bottan vazgeçmiştim. Geçen sene ayağımda taş tasıyordum sanki. Ucuz birşey bakmak zorundayım evdekilerede alacağım inşaallah. Ucuz olanlardan f/p markalar hangisi iyidir. Scooter, decathlondakiler vs...

şu modeli aldım ben, su geçirmeme özelliği, 2 gündür giyiyorum, çok sıcak tutuyor ayağı
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-100-novadry-su-gecirmeyen-erkek-ayakkabisi-id_8298761.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

şu modeli aldım ben, su geçirmeme özelliği, 2 gündür giyiyorum, çok sıcak tutuyor ayağı
    http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-100-novadry-su-gecirmeyen-erkek-ayakkabisi-id_8298761.html

Kalıpları nasıl?
    Günlük kullandığınız numara ile aynı numaramı aldınız?

• Bu decathlon daki ayakkabılar bir tek banamı çok ağır geldi. Bir teki herhalde 500-600 gram vardır.

• quote:

quote:

quote:

Kalıpları nasıl?

43 giyerim, 43 aldım, ucu sivri ayakkabıları hiç giyemem , sıkar, bunlar çok rahat oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kalıpları nasıl?

43 giyerim, 43 aldım, ucu sivri ayakkabıları hiç giyemem , sıkar, bunlar çok rahat oldu

Mağazası yakın gidip biraz bakayım.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.