Şimdi Ara

Bot Deneyimi ve Bot markaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dockers vs Greyder vs Cat vs Bulldozer vs Derimod vs Hotiç vs Decathlon vs Kinetix
    Decathlon'un kar botları güzel gibi duruyor. Teknik detaylarını su geçirmezlik yalıtım kayma seviyelerini vermişler ama deri değil. Binici botları deri ama su geçiriyor kayıyor. Derimod Hotiç gibi markalar deri satıyor ama bu konuda sıkıntı çıkarır mı? Cat, Dockers, Greyder bot konusunda isim yapmışlar. Su geçirmezlik seviyeleri iyi mi? Siz hangi botu kullanıyorsunuz ve kullanım sonucu deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Black Fridayda veya normal gördüğünüz max 150₺ civarında önerilerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Decathlon botları , waterproof olanlar en f/p ürünler, ama ayakta terleme yapabilir

Cat botları bana göre en iyisi, ama kalitesi düşmüş olabilir yerli üretime geçince. Goretex olanları hafif

Uygun fiyat ve çeşit olarak dockers fazla, çok soğuk olmayan bölgeler için bu marka tercih edilebilir.

YDS , yerli malı olması nedeniyle tercih edilebilir. Fiyatı kalitesine göre aşağıdadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Benim scooter vardı ıslak zeminde kayar su birikintisinde su geçirirdi.

Cat ve scooter bu konuda nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karres

Benim scooter vardı ıslak zeminde kayar su birikintisinde su geçirirdi.

Cat ve scooter bu konuda nasıldır?
    goretex modelleri su geçirmez. benim gibi su geçirmemezlik konusunda hassassanız, ya waterproof ya da goretex

ya da bazı markaların farklı isimlerde su geçirmez özellikli ayakkabıları var , onlardan alacaksınız.

waterproof ya da goretex olanlar, bağcık kısmını da su almayacak şekilde kapatan modellerden var, sağlam model alırsanız, uzun yıllar idare eder sizi

decathlon'dan almış olduğum model >>

Decathlonun ürünleri ucuz ve kaliteli ama dağ veya kar ayakkabısı olduğundan günde 8 saatten fazla kullanamıyorsun

Decathlonun ürünleri ucuz ve kaliteli ama dağ veya kar ayakkabısı olduğundan günde 8 saatten fazla kullanamıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Karres

neden kullanamayasın ? biraz terleme yapıyor, onun dışında sıkıntısı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi bot pre?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yapısı ona göre olmadığı için garanti dışı kalıyormuş ve çoğunlukla öyle kullananlar şikayetçiymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.