Şimdi Ara

Bot Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bot almaya niyetim var havalar soğumaya yağmurlar artmaya başladı, hala ayağımda spor ayakkabı var. Öncelikle istediğim gayet bilinen basit bot olması izerinde dev gibi marka yazısı olmaması da tercihim. ama sıcak ve kuru tutmalı kesinlikle. fiyatıda farketmez ama ne kadar düşük olursa o kadar iyi elbet

Önerileriniz nelerdir resimleri koyarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 17 Ocak 2010; 13:10:42 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 17 Ocak 2010; 22:15:15 >

Bot Alacağım

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

...

Bot Alacağım

bunun marka ve fiyatı nedir. internetten sipariş verebilirmiyim?
  • peki merrell ın fiyatları nasıl? ayrıca hiçte duymadığım bir marka türkiyeden sipariş veremem gibi?

Orijinalden alıntı: Tom Violence

quote:

Orijinalden alıntı: Bittesitzensiesich

...

Bot Alacağım

bunun marka ve fiyatı nedir. internetten sipariş verebilirmiyim?

Tımberland.Fiyatı 250 civarı.

İnternetten alabileceğin siteler mevcuttur elbet.

Fiyatı yüksek olabilir ancak 2 kış çok rahat giyersin.Su falan geçirmez gayette sıcak tutar kendimden biliyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bot Aldım SS'li
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • timberland al derim. harley vs artık yeşil üretiyor türkiyede. alınmaz onlar. yukarıda koyulan da timber ama taklit gibi duruyor pek anlayamadım. ışıktan dolayı da olabilir.
  • merrell çok kaliteli bir markadır türkiyede cat vb markalar çok satıldığı için adı pek duyulmamıştır ama rahatlık ev su geçirmezlik bakımından cat vb diğer botları 10 a katlar 7 ye böler türkiye distribütörü yeşil kundura yeşil'in ayakkabılarının satıldığı mağazalarda bulabilirsin ufacık muğlada bile bunları satan birkaç ayakkabıcı var :)
    fiyat konusuna gelirsek
    thermo 8 chameleon 180 lira
     Bot Alacağım

thermo 8 180 lira
     Bot Alacağım

bunlar da botlarla ilgili bilgiler
    Üç mevsim kullanılabilen ,su geçirmeyen çok comforlu ,bu özellikleri ile yüksek performanslı bir bottur.botun üstu su geçirmez nubuk deri ile TPU shell ile kaplıdır.İçinde 400 gr thinsulte ve 200 gr polartec vardır.bu sayede ayyakları en zor kış şartlarında soğuğa karşı muhafaza edebilir
    Saya: Su geçirmez TPU plastik saya
    Astar: Thinsulte Ultra thermal izolasyon(400gr)
    Polartec 200
    Orta Taban: Soğuğa dayanıklı özel orta taban
    Hava yastiklariyla desteklenmiş EVA
    Taban: Vibram Thermo Kar tabanı (Kauçuk

babam 3 senedir giyiyor en ufak açılma vs yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 17 Ocak 2010; 22:33:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

timberland al derim. harley vs artık yeşil üretiyor türkiyede. alınmaz onlar. yukarıda koyulan da timber ama taklit gibi duruyor pek anlayamadım. ışıktan dolayı da olabilir.

Timberland tarçın yazdım çıkan gg ve sahibinden dışındaki ilk linkten aldım resmi valla hocam dediğin gibi ışıktan olabilir

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

merrell çok kaliteli bir markadır türkiyede cat vb markalar çok satıldığı için adı pek duyulmamıştır ama rahatlık ev su geçirmezlik bakımından cat vb diğer botları 10 a katlar 7 ye böler türkiye distribütörü yeşil kundura yeşil'in ayakkabılarının satıldığı mağazalarda bulabilirsin ufacık muğlada bile bunları satan birkaç ayakkabıcı var :)
    fiyat konusuna gelirsek
    thermo 8 chameleon 180 lira
     Bot Alacağım

thermo 8 180 lira
     Bot Alacağım

bunlar da botlarla ilgili bilgiler
    Üç mevsim kullanılabilen ,su geçirmeyen çok comforlu ,bu özellikleri ile yüksek performanslı bir bottur.botun üstu su geçirmez nubuk deri ile TPU shell ile kaplıdır.İçinde 400 gr thinsulte ve 200 gr polartec vardır.bu sayede ayyakları en zor kış şartlarında soğuğa karşı muhafaza edebilir
    Saya: Su geçirmez TPU plastik saya
    Astar: Thinsulte Ultra thermal izolasyon(400gr)
    Polartec 200
    Orta Taban: Soğuğa dayanıklı özel orta taban
    Hava yastiklariyla desteklenmiş EVA
    Taban: Vibram Thermo Kar tabanı (Kauçuk

babam 3 senedir giyiyor en ufak açılma vs yok

sağlamlığını bilmem de görsel olarak 0 malesef. kabalık hat safhada. heleki o beyaz kalıntılar en katlanamadığım şeylerdir ayakkabılarda.

• yapıştırıcının kalıntıları bende de vardı çok rahat geçiyor
    xepfkli...
  • harley bot veya çizme öneririm gayet sıcak tutar ve uzun süre giyersin 5 6 sene

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:H-c0aZU07RtSoM:http://www.hitimberland.com/images/timberland-roll-top-boots/timberland-roll-top-boots-4.jpg
    Ya beni üşütürsüüüüüüün (üşütmee) ya yakarsııııııııııııın (YAKMAAAAA)Kendimden hergün parça koparıyoruuuuuuuuum
    Ama sen bunu nerden bileceksin yavruuuuuuuum
  •  Bot Alacağım

Orijinalden alıntı: mrykt

Bot Alacağım

Kupa Değil Arma Sevdalısıyız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.