Şimdi Ara

Boşta 50 derece iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftalık ge70 apache pro laptopum var.oyunlarda maximum 92 derece gpu 89 derece cpu görüyorum.internette gezinirken de 55 derece civarında.normal mi bu durum?

• 92 derece gpu birazcık fazla gibi ama yaz aylarında boyle olması bence gayet normal bı durum ıstersenız fan ve toz bakımı yapabılsınız genelde ge serilerinde olagan bır durum cunku ısıyı tek bır fanla tek bır noktadan atıyor altına guzel bı sogutucuda alabılırsınız temızlıkten sonra bir problem olacagını dusunuyorum falat uzun surelı o derecelerde gezmek makınanın omurunu bıraz olsun kısaltabılır yınede garantı varsa temızlık ıcın gonderın termal macun falan ıcın ama devasa farklar olmaz kendımde kullanıyordu eskıden sattım genelde yuksek performansda o sekılde oluyor ısılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedıgım gıbı bulundugnuz ortamda etkı eder ama dedıgım gıbı eger yenı makıneyse skıntı olcagını dusunmuyorum cunku yaz aylarındayız soguk bır ortamdada denemek lazım ama ıste dedıgım gıbı yınede o sıcaklıklar 3-5 derece en fazla oynar kısın yanı bende ge 70 2pc apache vardı zalman termal macun falan kullandım kı bu ıslerı yapmayı severım msın pakette yolladıgı makıne sıfır makınenı ıcındekı termal macun corba gbıydı actıgımda sonraadan kendım ekledım yaptım termal macun falan sonra 3-4 derece fark ettı yanı oyunlarda agır oyun larda falan 80-90 arası bu tarz makınlerın zaten ortak ozellıkı yazıdında bır mıktar ısı artısı olur kısa gore havalar malumun o yuzden cok kafaya takılcak bırsey degıl tabıkı bı gs-gt serilerinde msiyin daha farkı oluyo cıft fan termal sogutma falan ama fıyatlarda cok ucuk ona gorede sogutma verırmlılıgı olur o tarz makınelerde cok kafaya takılcak bır durum degıl dedıgım gıbı uzun yazdım baya :) oyle işte dostum
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • Normal şartlarda da oyunlarda 85-90 aralığında seyredebilen bir makine mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar bunu biraz tetiklemiş sadece sıkıntılı bir durum yok İyi bir çift en az çift fanlı alüminyum bir soğutucu alınıp ısılar kontrol altına alınabilir.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Andrew Lincoln kullanıcısına yanıt
    www.enpedi.com
    İşlemci Maks. Saat Hızını Düşürme (Underclocking) Nedir, Nasıl Uygulanır?
    http://www.enpedi.com/2011/01/notebooklarda-isnma-sorunu.html
    şu işlemi yap işlemci fazla oyunlar için % 80 ile sınırla 10 -12 derece düşer oyunlarda garanti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.