Şimdi Ara

Boşnak Ali neyin nesidir yönetim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzonspor'un eski futbolcularından; Cale transferi için Hırvatistan'a gitmiş olan Serdar Bali ve Lemi Çelik yönetimle araları bozulduğu dönem
    Boşnak Ali ismine dikkat çekmiş ve bu kişinin transferlerde ne işi olduğunu sormuştu? Ancak yönetimden Boşnak Ali ile ilgili bir cevap alınamamıştı.
    Yugoslav göçmeni olan ve İstanbul'da yerleşik olan Boşnak Ali daha sonra Song transferinde görüldü. Ardın'dan da Gabriç transferinde!
    Henüz doğrulanmamış olsa da Ceyhun Gülselam transferinde de bulunduğu iddia ediliyor. Hatta bir dönem Trabzonspor'un ön protokol yaptığı
    ancak o protokolden sonra vazgeçtiği Rumen Florin Cernat transferinde de Muammer Saka ile birlikte bizzat pazarlık masasında bulundu.

İşin garip tarafı Song transferinde yaşandı ve olaylar daha net ortaya çıktı. Kamerunlu oyuncu için Fransa'ya giden Trabzonspor heyetini havaalanından
    alan ve pazarlık masasında tercümanlık görevi yapan işadamı Burhan Sevik'den alınan bilgiye göre Muammer Saka'nın arkadaşı olan Boşnak Ali de
    görüşmede yer almış! Asıl sır komisyon olayında ortaya çıkmış!Futbolcunun alacağı para üzerindeki pazarlıklar sona erdikten sonra Song'un menajerine
    verilecek komisyonda pazarlık tıkanmış!Menajer Buruno, oyuncusuna iki yıl için verilecek olan 2milyon 600 bin Euro'nun yüzde onunu menajerlik ücreti
    olarak istemiş! Bugüne kadar Trabzonsporluluğundan kimsenin şüphesi olmayan, ekonomik durumu üst düzey olan ve daha önceki yıllarda Hami Mandıralı,
    Ünal Karaman gibi isimleri futbolculuk zamanında Fransa ve Almanya da ameliyat ettirerek masraflarını cebinden karşılayan işadamı Burhan Sevik bakın
    bundan sonrası için ne diyor : ' Song'un menajeri Buruno, yüzde onluk komisyonda diretti.. Ben hayır yüzde beş dedim. O yine diretti.
    Sonra beni bir kenara çekerek ; 'Boşnak Ali de bu işten komisyon alacak . Yüzde ona itiraz etme ' dedi. Ama ben uzun pazarlık ve restleşmelerle yüzde beşe
    onu ikna ettim!'�Yönetici Mahmut Aksu, Şenol Güneş, Faruk Özak gibi tanınmış isimlerle yakın arkadaş ve aile dostu olan , Trabzonspor'un başı ağırdığın da
    yurt dışında masraflarına koşan Burhan Sevik ekliyor; ' Beni fazla konuşturmayın! Boşnak bir şebeke adına iş gören bir komisyoncu! İhanet sezinliyorum!'

Evet durum böyle � İddialara göre İşadamı Burhan Sevik'in elinde transferdeki yolsuzluklara ait bazı yazılı evrakların fotokopileri bulunduğu da belirtiliyor .
    Ancak Burhan bey bu konudaki sorumuza gülerek cevap veriyor; ' Karıştırmayın dedim. Her şeyin bir zamanı var '!!! Evet tüm bu olaylardan sonra insanın aklına;
    Şenol Güneş Kore'de iken ; ' Profesyonel hırsızların olduğu yerde görev almam' şeklindeki açıklaması geliyor!

-----------------------------------------------
    -----------------------------------------------

Herşey bu kadar apaçık belliyken neden hala daha bu profesyonel hırsızlara göz yumuluyor ya.
    Adamlar takımın trilyonlarını götürüyor kimsenin sesi çıkmıyor.
    Bu olayı dile getiren gazeteciler tehdit ediliyor.
    Dün kadırga tv de bu konuya değinen gazeteci sinirinden ağlayacak nerdeyse...
    Bu olay şimdi değil aylar öncesinden ortaya atılmış ama her ne hikmetse yönetimden bir
    tane açıklama ve yalanma yapılmılyor.

Başka takım taraftarlarının dışardan bakıp yönetimi başarılı görmesini anlıyorum.
    Bundan doğal bişey yok dışardan çok sempatik gözüküyorlar.
    Ama içimizdekiler herşeyin farkındayken böyle bir mafya vari, ciddiyetsiz beceriksiz yönetimi
    savunması adamı çileden çıkartıyor.

Bu takımın yıllardır başarılı olmamasının sebebi ne hocalar ne de futbolcular
    asıl sebep ts nin yıllardır berbat yönetilmesidir.Birileri takımı ekmek kapısı olarak görüküyor.
    Takımı ekmek kapısı olarak görenlerin sayısı da bu yönetim zamanında tavan yapmış durumda.
    Yazık bu paralara ya.

Bu takımın başında dürüst insanlar gelmeyecek heralde.

• Kadırga tv deki yorumcu kadir şanlıydı sanırım.
    Muhalefet eder ama boşuna etmez çok dürüst bir insan.

Benim merak ettiğim bu takımda görevi yönetimi sorgulamak olan
    merci neden hesaba kitaba bakmaz.Borcun katlanmasında bu profesyonel hırsızların da
    katkısı var.

Kimsenin sesi çıkmıyor ya.
  • Bir ara Ahmet Agaoglu başkanlıga soyunmuştu ama aniden geri çekildi.Bunun üstünede çok gidilmemişti.Trabzondaki olayları ergenekondaki gibi aydınlatmak lazım.
    Yukardaki iddaalar dogruysa çok vahim.
  • İlk defa gördüm böyle bir yazıyı. Eğer içeriği doğruysa hemen gereği neyse yapılmalı.
  • Yavv, iyiki takım biraz iyi gitmeye başladı. Neden bu Trabzon böyle anlamıyorum. Neden birileri bu takımın üzerinde bu kadar oynuyor. İddialar ne derece doğru bilmiyorum ama daha önce neredeydin be adam !!!!
  • Adam daha önceden de diyordu aslında.Bi kaç tane isim daha verdi ama hatırlamıyorum şimdi.
    Ben programa dün denk geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Adam daha önceden de diyordu aslında.Bi kaç tane isim daha verdi ama hatırlamıyorum şimdi.

Program kaçtaydı ve tekrar yayınlanırmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her halta acıklama yaparlardı buna bırsey yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Adam daha önceden de diyordu aslında.Bi kaç tane isim daha verdi ama hatırlamıyorum şimdi.

Program kaçtaydı ve tekrar yayınlanırmı?

Valla program her pazartesi gecesi 10...11 gibi başlıyor.
    Tekrarı var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

her halta acıklama yaparlardı buna bırsey yokmu

Bizim başkanın klasik cevabı şöyle olurdu:Bunu bana sormayın,Burhan Sevike sorun der.
  • Şimdi komplo teorileri üretmeden önce bu vatandaşın menajerlik şirketlerinden birinin/birkaçının Türkiye temsilcisi olmadığına eminmisiniz diye sorayım . Böyle şahıslar var geneldede bizim basında futbolcunun menajeri imiş gibi tanıtılıyorlar nedense.
  • Bu da ihtimaller dahilinde olduğu için büyük ihtimalle araştırılmıştır.
    Böyle bişey söz konusu değil bence çünkü adam neredeyse bütün transferlerde görülmüş.
    Yani böyle bişeyin olması için adamın tüm avrupaya hakim olması gerekiyor ama ne hiksmetse sadece
    ts transferlerinde görülüyor.

Bunu da geçtim örneğin adamı transfer masasında başka bir yönetici görüyor bu kim diyor
    yanındaki yönetici bilmiyorum diyo
    Yani ya sanane demeye getiriyo ya da işi karıştırma burnunu sokma demeye getiriyor.

Açıkcası adam yağlı kapıyı bulmuş sömürüyor bilmiyorum bu adam bazı yönetcilerin
    ayak işlerini mi hallediyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.