Şimdi Ara

BOSE Soundtouch 300 HDMI Arc ses gelmiyor!?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. 2 gundur sinirden deliye donmus durumdayim.
    Mayisin sonunda Bose Soundtouch 300 ve ayni serinin subwofer ini aldim ve Bose virtually hoparlorlerini aldim arka hoparlorleri. Herseyo guzelce kurdum ve HDMI arc den bagladim televizyona ve sorunsuz calisiyordu. Yurtdisinda yasiyorum ve digiturk kutumu soktum ve izin icin turkiyeye geldim. Izinde kutuyu iade alip yeni paket aldim ve yeni bir kutu. Norvec e geri dondum tum fisleri geri taktim digiturku de bagladim ve ses gelmiyor artik hdmi arcden . Bazi hdmi kablolarini sokup bekleyio geri taktim birseyler yaptim geri geldi baglanti kurdu ama tv kapatip sabah oluo tv yi acinca gece ayni sorun.
    Bose nin forumunsa ayni sorunu yasayan baskalarinin aldigi tavsiye cevaplarini hepsini denedim.
    Hem tv yo hem bose soundbar i sifirladim sonra guncelledim. Tum baglantilari soktum yeniden taktim. Farkli bir hdmi kablo ile arc baglantisini yaptim herseyi yaptim yok olmuyor. Hdmi arc den ses gelmiyor .....
    Hoparlor calisiyor. Bluetooth dan baglanip sarki caliyorum canavar gibi. Hdmi arc baglantisinda bose nin universal kumandasini da kullanmak icin baglandigindan kumandayi ayarlamistim . Kumanda da calisiyor kumandadan televizyonu kontrol edebiliyorum.


    Ben bu isin icinden cikamadim sizlerin dusunce ve tavsiyelerine ihtiyacim var.

    Ønemli bir not: Bacanagimda da JBL soundbar var onla beraber aldik digiturkleri ve onunda ses gelmiyo hdmi arc den . Koca sistemi geri vermek istemiyorum. Baska bu sorunu yasayan cok varmis bazilarini. Cozulmus ama benim cozulmedi. Sizce ne yapmaliyim? Sonos a gecmek istemiyorum hdmi arc yok onda sanirim. Bunu optic ile baglayabilirim ama kumandayi kullanmak istiyorum. Turbolu bi araba alip turbosunu sokmek gibi olucak optikden baglarsam . Sistemin sesini ayri acicam tv yi ayri acicam onu istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    Tv ayni degil hocam. 4 k olan degil sanirim yeni model kucuk kutu. Ama sorun su tv den tools a basiyorum hoparlore mottaker i seciyoeum ses sistemi tv ye baglanmiyor. Ps4 var hdmi 2 de onada baglanmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum ne oldu? Bende yasiyorum ayni sorunu? Şaka gibi yaa. Birden hic bi deisiklik yapmadigim halde ses gelmez oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska koblo taktim duzeldi

    İlginç bi durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.