Şimdi Ara

Bose Soundlink Colour %40 İndirimli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'in internet sitesinde ürün 569 TL ye düşmüş. Genel olarak heryerde düşmeden önceki fiyata satılıyor. Amazondada vergi ile 200$ civarı. Marka iyi baya bu ürünü tam bilmiyorum ama bose'u bilen biliyordur zaten.

Link:https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/bose-soundlink-colour-bluetooth-hoparlor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ederi bu bile diyemem. Çok eski bir ürün...JBL Charge 2 ile kıyaslandığında bile ses olarak geride kalan bir ürün...
    Sence jbl xtreme nsldır degermi almaya

Orijinalden alıntı: prototype91

Alıntıları Göster
    Pil ömrü iyi ve outdoor kullanımı için Xtreme, Indoor kullanımı ve en kaliteli ses için HK Go Play Mini 2 alabilirsin. İkisi de üzmez

Orijinalden alıntı: prototype91

Alıntıları Göster
    Tercih denilebilir aslında kardeşim bana sorarsan. Benim ürün tavisyem sana 200 tl daha koyup Harman Kardon Go Play alman olur. En düşük İdefix te 1300 tl. Extreme ile karşılaştırınca sesini ben daha başarılı buluyorum testlerde ses olarak Go Play daha başarılı zaten. Şöyle diyebilirim ikiside taşınılabilir ama ben daha taşınabilir olsun bataryası daha uzun gitsin istiyorum dersen Extreme al. Yok şarj süresi bana yeterli sesi daha iyi olsun dersen HK Go+Play. Ben şahsen Go Play düşünüyorum.

Buda bahsettiğim linki:http://www.idefix.com/Elektronik/Harman-Kardon-GOPLAYMINI-Bluetooth-Hoparlor-Siyah-HKHKGOPLAYMINIBLKEU/Ev-Elektronigi/Speaker/urunno=0000000698122

• quote:

Orijinalden alıntı: misterthugg

Tercih denilebilir aslında kardeşim bana sorarsan. Benim ürün tavisyem sana 200 tl daha koyup Harman Kardon Go Play alman olur. En düşük İdefix te 1300 tl. Extreme ile karşılaştırınca sesini ben daha başarılı buluyorum testlerde ses olarak Go Play daha başarılı zaten. Şöyle diyebilirim ikiside taşınılabilir ama ben daha taşınabilir olsun bataryası daha uzun gitsin istiyorum dersen Extreme al. Yok şarj süresi bana yeterli sesi daha iyi olsun dersen HK Go+Play. Ben şahsen Go Play düşünüyorum.

Buda bahsettiğim linki:http://www.idefix.com/Elektronik/Harman-Kardon-GOPLAYMINI-Bluetooth-Hoparlor-Siyah-HKHKGOPLAYMINIBLKEU/Ev-Elektronigi/Speaker/urunno=0000000698122

Alıntıları Göster
    Anladım güzelmiş aslında teşekkürler bu paraya eve bluetoothlu çok daha iyi bir ses sistemi alınır gibi xtreme içinde aynısı geçerli

• Görüntü olarak cok kaba ve arkadasin dedigi gibi cok eski bir urun. UE boom 2 tavsiye ederim 3 aydir kullaniyorum. Su gecirmezlik darbeye dayaniklilik ve en onemlisi ses kalitesi, sarj suresi cok iyi. Tam F/P

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tecrübeleriniz bizim için çok önemli hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.