Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
16
Favori
42.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu görseldeki inceliği anlamadım açıklarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexsible

ben bu görseldeki inceliği anlamadım açıklarmısınız?

Kime cevaben yazdınız? Sanırım pek anlaşılmadı.
  • BOSE reklamı görseli vardı onu paylaşan arkadaşa yazdım ama gitmedi galiba :)
  • Arkadaşlar Selam,

Bose cinemate kullanan arkadaşlardan bir sorunum hakkında bilgi almak istiyordum.

Sorunum,
    Uzaktan kumandasının açma kapama yada herhangi bir tuşuna basıldığı zaman en üstteki dvd tv vcd vs gibi tuşlarının hepsi birden ışıkları yanıp yanıp sönüyor ve ürünü açmak için en az 5 dk tuşlara rast gele basıyorum ondan sonra açılıyor. Kapamak içinde kapama tuşuna basıyorum gine bütün üstteki tuşları yanıp sönüyor ama cihazı kapamıyor. Kumandanın resetlenmesi yada başka birşey mi yapılması gerekli yada uzaktan kumandanın ayarlarını mı değiştirdim ne yapıldı bilmiyorum..

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu

• akım korumalı priz hangi marka ve model kullanıyorsunuz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulozanger

akım korumalı priz hangi marka ve model kullanıyorsunuz ??

soru genel mi benim problemle ilgili mi :)
  • genel
  • Arkadaşlar bu sabah aşağıdaki mail tarafımıza ulaşmıştır Bu ürünlerden Satmış yada satın almış olanlar varsa mutlaka bu yazıyı okusunlar .

değerli Bayimiz ve Müşterimiz,

Size Bose'un Bose CineMate GS II Serisi ve Bose CineMate II Serisi sistemlerdeki Acoustimass® modülünü duvar prizi voltajının 220 volt veya daha yüksek olduğu ülkelerden gönüllü olarak Acoustimass modüllerini geri çektiği ve yenisi ile değiştirdiği konusunda haberdar etmek amacıyla yazıyoruz. Acoustimass modülündeki bir bileşen bu voltajlarda çalıştırıldığında arızalanarak potansiyel yangın tehlikesi gösterebilir.

Kayıtlarımıza göre bu bildirim kapsamında yer alan bir CineMate® sistemi almış olabilirsiniz.

CineMate GS II Serisi veya CineMate II Serisi sisteminizi 12 Eylül 2012 tarihinden önce aldıysanız ve duvar prizi voltajının 220 veya daha yüksek olduğu bir ülkede kullanıyorsanız Acosutimass Modülünüz bu geri çekme işlemine dahildir.

Sisteminizin geri çekmeye dahil olduğunu teyit etmek için Acoustimass® modülünün arkasında yer alan ürün etiketini bulun.

Ardından etiket üzerinde yer alan ürün ismini bulun. Ürününüz ya "CineMate™ GS series II digital home theater system" ya da "CineMate™ series II digital home theater system" olmalıdır.

“CineMate™ GS series II digital home theater system” ya da “CineMate™ series II digital home theater system” birine sahipseniz, lütfen kullanmayı bırakın ve Acoustimass modülünü elektrik prizinden derhal çıkarın. Acoustimass modülünüzü nasıl geri iade edeceğinize ve yenisini alacağınıza ilişkin daha fazla bilgi için (0212) 385 47 47 numaralı hattan Türkiye Bose distribütörü olan Modern Elektronik’i arayın. Aradığınızda seri numaranızı yanınızda bulundurun - ürün etiketi üzerinde alta yakın bir yerde “SER. NO.” ifadesinden sonra yer almaktadır. Bose Acoustimass modülünüzü ücretsiz onaracak ya da değiştirecektir.

NOT: CineMate sistemini hediye olarak verdiyseniz lütfen ürün sahibine bu yazıyı iletin.

CineMate sisteminizin uzun yıllar boyunca en iyi deneyimi sunmasını sağlayabilmesi için lütfen Bose ile iletişime geçin. Sizin memnuniyetiniz bizim en üst önceliğimizdir ve bu ürün eylemini olabildiğince çabuk ve kolay bir şekilde başarıyla tamamlamanız için size yardım etmek istiyoruz.

Saygılarımızla,

Gülin BABalIK İLKEL
    GenEl Müdür

• ARKADAŞLAR SİSTEMİM AŞAĞIDA YAZILI BU SİSTEMİ DAHA KALİTELİ NASIL YAPARIM ÖNE İKİ KULE HOPARLÖR MÜ ALSAM SES NASIL OLUR? Bİ DE MARANTZ UD 7007 3D BLURAY PLAYER DÜŞÜNÜYORUM ŞIK VE KALİTELİ OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELENİZİ BEKLİYORUM??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihb1907

ARKADAŞLAR SİSTEMİM AŞAĞIDA YAZILI BU SİSTEMİ DAHA KALİTELİ NASIL YAPARIM ÖNE İKİ KULE HOPARLÖR MÜ ALSAM SES NASIL OLUR? Bİ DE MARANTZ UD 7007 3D BLURAY PLAYER DÜŞÜNÜYORUM ŞIK VE KALİTELİ OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELENİZİ BEKLİYORUM??

slm

Oncelikle am 15 full range calısmaz. Frekans boslukları cok fazladır. Muzikte cok yetersiz kalır. O yuzden bu gibi sistemlerde front lara kule tipi full range calısan speaker alırsanız muzik kaliteniz cok artar. Dinlediginiz muzik turune gore kabin secerseniz daha isabetli sonuclar alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

quote:

Orijinalden alıntı: fatihb1907

ARKADAŞLAR SİSTEMİM AŞAĞIDA YAZILI BU SİSTEMİ DAHA KALİTELİ NASIL YAPARIM ÖNE İKİ KULE HOPARLÖR MÜ ALSAM SES NASIL OLUR? Bİ DE MARANTZ UD 7007 3D BLURAY PLAYER DÜŞÜNÜYORUM ŞIK VE KALİTELİ OLSUN İSTİYORUM TAVSİYELENİZİ BEKLİYORUM??

slm

Oncelikle am 15 full range calısmaz. Frekans boslukları cok fazladır. Muzikte cok yetersiz kalır. O yuzden bu gibi sistemlerde front lara kule tipi full range calısan speaker alırsanız muzik kaliteniz cok artar. Dinlediginiz muzik turune gore kabin secerseniz daha isabetli sonuclar alırsınız.

slm üstadım öncelikle teşekürler cevabın için... ben tekstilciyim fazla anlamıyorum bu işlerden ama merakım var bana bir iki marka model yazarsan araştırayım bütçe 8-10.000 tl kolay gelsin iyi çalışmalar....:)

• Frontlar icin B&W, DALI, FOCAL gibi markaların ürünlerine bakabilirsiniz. Odanızın buyuklugu ve dinlediginiz muzik turu bu secimde onemlidir.
    Amfinizi ve detaylarına hakim oldugunuz muzik albumlerini yanınıza alarak hiend ürün satan yerlerin dinleti odalarında dinleyerek en dogru secimi yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 12 Ekim 2012; 17:01:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

Frontlar icin B&W, DALI, FOCAL gibi markaların ürünlerine bakabilirsiniz. Odanızın buyuklugu ve dinlediginiz muzik turu bu secimde onemlidir.
    Amfinizi ve detaylarına hakim oldugunuz muzik albumlerini yanınıza alarak hiend ürün satan yerlerin dinleti odalarında dinleyerek en dogru secimi yaparsınız.

çok teşekürler hocam bakıcam bu markalara iyi günler hayırlı işler dilerim:....
  • Bu bose acoustimass 15 jbl e250p li kule+surround+merkez ve receiverlı bi sistemin yerini tutabilirmi acaba 30m2 odada. Yoksa boşuna macera aramıyım diyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Bu bose acoustimass 15 jbl e250p li kule+surround+merkez ve receiverlı bi sistemin yerini tutabilirmi acaba 30m2 odada. Yoksa boşuna macera aramıyım diyorum..

30m2 de sinemada eksik kalmaz kesinlikle ama müzik farkeder .
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Bu bose acoustimass 15 jbl e250p li kule+surround+merkez ve receiverlı bi sistemin yerini tutabilirmi acaba 30m2 odada. Yoksa boşuna macera aramıyım diyorum..

30m2 de sinemada eksik kalmaz kesinlikle ama müzik farkeder .

Sisteme ikinci sub ekledim. Bose hayali başka bahara kaldı gene..
  • Bose bozuldu arkadaşlar

Zaten fiyatları kazıktı Bu yetmiyormuş gibi %25 listelerinde zam uygulandı şimdi uçtular

bir örnek 1.369 € + KDV olan AM10 Şimdi 1.690 € + KDV oldu Sebep ise Hoparlörde kullanılan bir malzemeyi üreten fabrikanın zam yapmasıymış bilmiyorum ne kadar inandırıcı ama bose severlere hiçde iyi bir haber olmadı bu aralar eski fiyatlardan satan yerler bulursanız bence kaçırmayın ...
  • Bose Companion 3 kullanıcısıyım. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Cevaplamaya hazırım. Herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

Bose bozuldu arkadaşlar

Zaten fiyatları kazıktı Bu yetmiyormuş gibi %25 listelerinde zam uygulandı şimdi uçtular

bir örnek 1.369 € + KDV olan AM10 Şimdi 1.690 € + KDV oldu Sebep ise Hoparlörde kullanılan bir malzemeyi üreten fabrikanın zam yapmasıymış bilmiyorum ne kadar inandırıcı ama bose severlere hiçde iyi bir haber olmadı bu aralar eski fiyatlardan satan yerler bulursanız bence kaçırmayın ...

Hakikatten tuaf olmuş, Hangi matıkla yaptılar acaba, Beşktaşta inşaat başlayacaklar her halde eski bina yıkılalı 2 yıl oldu öle duruyordu bütçe lazım zaar

• arkadaslar merhabalar. Aranıza yeni katılan bir bose kullanıcısıyım. Oncelıkle belirtmek ısterımkı, ses sıstemlerı uzerıne asırı bılgı sahıbı degılım. Yakın bır arkadasımda acoustimass 10 serısını gorup begendıkten sonra, bose almaya karar vermıstım. Bu yuzden 15 serısını aldım. Daha oncekı mevcut sıstemlerımden elımde, Denon AVR 1311 ve Yamaha HTR 5730 model anfıler mevcut. 25 m2'lık bır salonda fılm ve muzık dınleme amaclı kullanmayı dusunuyorum. (apartman daıresı oldugu ıcın cok asırı sesler acamam, daha zıyade temız ses ıstıyorum) Daha kurulum yapmadım; muhtemelen elımdekı anfıler sısteme gore, cok yetersız kalacaklar. sızce bu 2 anfıden hangısını belirli bir sure ıdare etmesı kullanmalıyım? Bunun yanında 2-3 ay sonrasında amerıkadan, 6.1 kullanmak ıcın extra bır kubıc hoparlor ve sony anfı getırmeyı dusunuyorum. Sony STRDH520 yada 830 serılerıde anfıde ısımı gorur mu? (sadece best buy'dakı modellerı ınceledım) Kendımce cıhaz butunlugunu saglamak ıcın sadece sony anfı dusunuyorum, sayet ısımı gorecek farklı alternatıf anfı modellerıde yazabılırsenız cok sevıırım. herkese tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.