Şimdi Ara

BOSE QuietComfort 15 kullanan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

basligi BOSE QuietComfort 15 diye actim ama asil sormak istedigim; noise cancelling ozelligine sahip kulakliklarda, disardaki sesler yaklasik olarak tumuyle önlenebiliyor, peki dinlenen muzik disaridan duyulabiliyor mu?

biraz "zeki muren de bizi gorecek mi" gibi bir soru oldu ya neyse :)

BOSE QuietComfort 15'in dis sesleri engelledigini bizzat gordum ama kullanicinin dinledigi muzigin disardan duyulup duyulmadigini incelemek magazadan cikinca aklima geldi

• Ben kullanıyorum mükemmel bir kulaklıktır fiyatı oldukca pahalı ama noise cancelling olayını daha iyi yapan bir kulaklık görmedim bu arada hayır dinlediğiniz müziğin dışardan duyulması pek mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Ben kullanıyorum mükemmel bir kulaklıktır fiyatı oldukca pahalı ama noise cancelling olayını daha iyi yapan bir kulaklık görmedim bu arada hayır dinlediğiniz müziğin dışardan duyulması pek mümkün değil

Hizli cevap için tesekkurler...

amerikadan 299USD'ye bir arkadasim getirecek. ulkemizde malum, fiyatlari biraz siradisi :)
  • merhaba, biraz geç oldu ama qc15 ÇOK GÜZEL bir kulaklık. bunu alana kadar etymotic kullanıyordum, onda pasif olarak noice cancelling vardı (kulak kanalını tıkayarak) ondan daha etkili olduğunu söyleyebilirim. bir tek bass'ları biraz yüksek ama o da kısılabilir. beats'in studio'sunda da varmış noise cancelling. ikisini yanyana kıyaslayınca beats dışarı ses veriyor ve sesi çok daha boğuk çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubuk -- 12 Nisan 2012; 19:17:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.