Şimdi Ara

Bose Acoustimass 6 Ev Sinema Hoparlör Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün hiç kullanılmadı. poşetlerini yırttım. televizyona bağlamaya çalıştım. olmadı. sonradan öğrendimki ona birde amfi lazımmış. durumum müsait olmadığından alamadım. kullanamadım. yani ürün hiç kullanılmamıştır. piyasada ürünün sıfır fiyatı 2-2,5milyar arasında. aslında satmayıp kullanmayı isterdim. ama ihtiyacım olduğundan satıyorum. kafamdaki fiyat 1,500tl olup belki biraz pazarlık yapabiliriz. Ben istanbul bahçelievlerdeyim. isteyene elden teslim edebilirim. Sinema sistemi kurmayı düşünüyorsanız isteyene SONY 40BX400 Full HD LCD TV mi de satarım. Üzerine biraz daha para verip garanti süresini ekstra 3 yıl daha uzatmıştım. Daha 4 yıldan fazla Full garantisi var. Teknosadan almıştım. Onun içinde 1.100tl düşünüyorum. Ürünlerin linkleri aşağıda olup inceleyebilirsiniz. Tanıdığım esnaflar var. Kredi kartınıza taksit yaptırabilirim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/bose-acoustimass-6-ev-sinema-hoparlor-sistemi/ProductDetails.aspx?productId=evbose6&categoryId=152491&SKU=EVBOSE6B#Gorseller

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011423&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU#

0543 774 00 00 telefon numaram. mesaj atabilirsiniz. ben sizi ararım. buradanda tekliflerinizi yazabilirsiniz.

Şimdilik hoşçakalın.

Selamlar
    Ümit DÜLGER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit.dulger -- 8 Temmuz 2011; 3:29:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILDI.

İlgilenen herkese teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 5+1 Ses Sinema Sistemi
    5 yıl önce açıldı
    Trident ev sinema sistemi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.