Şimdi Ara

Bosch WAY24840TR ( Yeni İ-Dos Serisi ) Çamaşır Makinesi İncelemesi ! ( SS & VİDEO ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
13
Favori
68.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mıragen

Baz ayarını nereden düşürücem.Biraz anlatırsanız memnun olurum.

Alıntıları Göster
    Bizde bosch way24841 tr almayı planlıyoruz
    http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/çamaşır-ve-kurutma-makineleri/çamaşır-makineleri/WAY24841TR.html?source=browse

• quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Bizde bosch way24841 tr almayı planlıyoruz
    http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/çamaşır-ve-kurutma-makineleri/çamaşır-makineleri/WAY24841TR.html?source=browse

50-60 lira zam gelmiş yine.
    EURO'da biraz düştü aslında.
    Neye göre zam yapıyorlarsa... :)

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Aynen ama biz bosch bayiisinden almıyacağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizim makine ben yokken pazartesi sabahı annem bile artık yeter demiş . Öğlen geldiğimde " oğlum çamaşır makinesi alıcağız " dedi karşılarında sevinmedim odama geçip sevindim . Bir de dün açtı makineyi ama helak oldu 2 dakkada bir bezin suyunu at gel falan öyleydi dün annem . Sıkmayı zaten söylemiyim aldı başını gitti . Resmen yay sesi çıkardı . Ama şaşırıyorum yastık yıkadığı halde bu türk malı makinesi ne kadar sağlammış diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB0888593

Bizim makine ben yokken pazartesi sabahı annem bile artık yeter demiş . Öğlen geldiğimde " oğlum çamaşır makinesi alıcağız " dedi karşılarında sevinmedim odama geçip sevindim . Bir de dün açtı makineyi ama helak oldu 2 dakkada bir bezin suyunu at gel falan öyleydi dün annem . Sıkmayı zaten söylemiyim aldı başını gitti . Resmen yay sesi çıkardı . Ama şaşırıyorum yastık yıkadığı halde bu türk malı makinesi ne kadar sağlammış diye
    bosch bayisi şöyle bir şeyden bahsetti bayiden almadığınız makinelerde servis garantisi vardır ama değişim garantisi yoktur. bayiden alırsanız hem servis hem değişim garantisi vardır. var mı aslı astarı bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: paries

bosch bayisi şöyle bir şeyden bahsetti bayiden almadığınız makinelerde servis garantisi vardır ama değişim garantisi yoktur. bayiden alırsanız hem servis hem değişim garantisi vardır. var mı aslı astarı bu işin

Valla makine resmi yollarla ithalse her türlü ceva lojistik ile eve geliyor fabrikadan.
    Şundan bundan çok fark etmez aslında.
    Bayi işi sadece sıkıntı çıktığında ek muhatap olması için iyi olabilir.
    Arada 400-500'den fazla fark varsa ben riske ederdim şahsen.
  • quote:

Sizinkinin de gitme zamanı gelmiş.

Makine ile ilgili yazmak gerekirse gayet memnunuz. Herhangi bir sıkıntısı olmadı. Yıkama performansı da gayet iyi.
    İyi ki almışız diyoruz şimdilik.
    İleride ne olur bilinmez.

Bakalım çok heyecanlıyım. . Babannemin orada bir yer var yarın oraya gezip göreceğiz . Ama annem diyor ki . " ben bosch istiyorum bosch " dediği an gülme krizim tutuyor

• Bu bosch way24840-41 de yorgan yıkayan oldu mu ?

• quote:

Bu bosch way24840-41 de yorgan yıkayan oldu mu ?

Yün yikadim 1200 devirde sıktırdım gram titremedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Haddi beee. Eee bu çok iyi o zaman annem için

Hocam bayiiden alırsak en fazla kaça düşürür ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Yorganı idos'da mı yıkadınız? Annem dünden beri yorganların yünlerini sokup yıkıyor. Yazınızı okuduktan sonra tek kişilik yorganı makinada yıkıyayım dedim ama sığdıramadım. Siz nasıl sığdırdınız yorganı? Bizim yorgan kalın bayağı bir türlü sığdıramıyorum.

• quote:

Hocam bayiiden alırsak en fazla kaça düşürür ?

Biz 2500 'e almıştık. Valla kaça verirler bilmiyorum birkaç yerle pazarlık edebilirsiniz.
  • Ben olasam hem yıkayan ( her boyda olacak 5,6,7,10,12 kg falan!) hem kurutan , hem ütüleyen hem de ütüledikten sonra katlayıp eline verip makine yapsam . ( olmaz tabiiki ) nasıl olurdu .( kolaylık bakımından :) )

Bakıcağız . Çarşamba günü bir annem bakıcak nasıl makine diye

• quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Yorganı idos'da mı yıkadınız? Annem dünden beri yorganların yünlerini sokup yıkıyor. Yazınızı okuduktan sonra tek kişilik yorganı makinada yıkıyayım dedim ama sığdıramadım. Siz nasıl sığdırdınız yorganı? Bizim yorgan kalın bayağı bir türlü sığdıramıyorum.

Evet i dosta sorun olmadi özel yöntemlerle sıgdırdım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 21 Nisan 2014; 19:29:31 >

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Maşallah nazar değmesin. Bizdeki yorganlar kalın olduğu için sığmadı sanırım. Tekrar deniyeyim. Nasıl bir yöntem bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternafelicity -- 21 Nisan 2014; 19:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eternafelicity

Maşallah nazar değmesin. Bizdeki yorganlar kalın olduğu için sığmadı sanırım. Tekrar deniyeyim. Nasıl bir yöntem bu :)
    Arkadaşlar çok acil yardım gerekiyor. Makine sentetikler programında çalışırken bir kaç parça ilave etmek istedim. Başla/beklet düğmesine tıkladım. Önce ilave mümkün değil yazdı daha sonra mümkün yazdı ama kapak açılmadı. Ben de tekrar başlaya bastım çalışsın diye.
    Ama makine yıkama yazdığı halde duruyor çalışmıyor. Çamaşırlar da içinde kaldı. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen acil yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Arkadaşlar çok acil yardım gerekiyor. Makine sentetikler programında çalışırken bir kaç parça ilave etmek istedim. Başla/beklet düğmesine tıkladım. Önce ilave mümkün değil yazdı daha sonra mümkün yazdı ama kapak açılmadı. Ben de tekrar başlaya bastım çalışsın diye.
    Ama makine yıkama yazdığı halde duruyor çalışmıyor. Çamaşırlar da içinde kaldı. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen acil yardım.

Kapatıp açmayı denediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.