Şimdi Ara

BOSCH WAS 20763

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CANDOĞAN BEY öncelikle size çok teşekkür ederim. sonunda çamaşır makinesi olarak bunu almaya karar verdim. çok zor bi süreç oldu. bu gün öğleden sonra makine için bayiye gideceğim. 1600 tl ye anlaştık. açık hesap usulu 5 taksit. herkez genelde işi bitince bu forumu terk ediyor . ben bu başlık altında çamaşır makinemle ilgili videolar paylaşmak istiyorum.

inşallah şansıma bana 20 sene arıza çıkarmayacak bir ürün gelir.sizin tavsilerinize uyarak bu makineyi alacağım şimdiden sağ olun.karar verme aşaması çok zor gerçekten. makine alacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

• Hayırlı olsun.Güzel bir tercihte bulunmuşsunuz.Detaylı incelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Özellikle aşama aşama video çekip paylaşırsanız çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike

Hayırlı olsun.Güzel bir tercihte bulunmuşsunuz.Detaylı incelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Özellikle aşama aşama video çekip paylaşırsanız çok makbule geçer.

sağ olun teşekkür ederim. şu an makineye çamaşır attım. sadece su ve çamaşırların birbirine çarpma sesini duyuyorum. içim ısındı makineye çok kolay ve anlaşılır bir münüsü var. yük sensörü ise ayrı bir güzellik katmış. ne kadar çamaşır attığımı ekranda gösterdi. cep telefonum bozuk çekim yapamıyorum ama sağlam bir fotoğraf makinesi bulup güzel bir şekilde paylaşacağım.
    çokçok düşündüm.bir sürü bayii gezdim. şuan kafam gerçekten çok rahat. inşallah arkadaşlarda istediği makineyi alır.

bu arada bana yardımcı olan candoğan beye buradan çok teşekkür ederim. onun etkisi oldu bu makineyi almamda.

• Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
  • Bu makinede Yüke göremi su ve deterjan harcıyor yoksa yük sensörü lg 1402'deki gibi sadece görüntü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bu makinede Yüke göremi su ve deterjan harcıyor yoksa yük sensörü lg 1402'deki gibi sadece görüntü mü?

yük sensöründe kaç kg çamaşır olduğunu gösteriyor. ona göre ne kadar deterjan doldurmam gerekir onu belirtiyor.bi kamera bulursam video yu yükleyeceğim
  • Bende de aynı makinadan var.

Makinaya çamaşır doldururken digital ekranda kaç kg çamaşır konulduğu ve ne kadar deterjan konulması gerektiğini gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch WAS20461
    13 yıl önce açıldı
    Bosch No frost
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.