Bosch SMS53M42TR Bulaşık Makinesi almayı düşünüyorum. Fiyatı 1000 TL. Forumlarda M serisi Alman üretimi diye okuyoruz. Bunun sonunda TR var. Nerede üretim yapıldığını nasıl öğreniriz? Bu fiyata başka makine tavsiye edebilir misiniz?
Sonunda TR olamsı Türkiyede üretildiği anlamına gelmez, Türkiye için üretildi anlamındadır. Ben bu haftasonu 58N02 TR aldım,alman üretimi. LKapağı açınca en üstte seri no vs yazan yerde MADI IN GERMANY yazarsa alman üretimi,yazmazsa Türk üretimdir.
quote:
Orijinalden alıntı: realgs
Sonunda TR olamsı Türkiyede üretildiği anlamına gelmez, Türkiye için üretildi anlamındadır. Ben bu haftasonu 58N02 TR aldım,alman üretimi. LKapağı açınca en üstte seri no vs yazan yerde MADI IN GERMANY yazarsa alman üretimi,yazmazsa Türk üretimdir.
Hocam öncelikle hayırlı olsun, memnunmusunuz kurutmasından?
dün ilk kez yıkama yaptık.Servis kurdu ve peşine 3-5 tabak birkaç tava ve ıvır ıvır koyup 65 derece hızlı yıkama modunda 1 saat süren yıkama programında yıkadık.Son5-10 dk kurutma moduna geçti. Tabaklar kuru idi ama plastikler ve tavalarda damlalar vardı. Parlatıcı kullanmadık.Toz deterjan kullandık,tuz doldurduk hazneye. Bu şekilde olunca kurutması memnun etmedi beni. Bulaşıkları biriktirip uzun programlardan birinde yıkayacağız ve o zaman kurutmasını tekrar deneyeceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: realgs
Bilgi için teşekkür ederim. Bugün Bosch bayine gidip yerinde gördüm. Bulaşık makinesinin kapağını açınca MADE IN yazısını gördüm. Dikkatimi çeken 2 fark vardı. GERMAN lar çeliğe kazılı olarak yazılmış. MADE IN TURKEY olanlar kağıda yazılıp yapıştırılmış. 2. si GERMAN olanların içinin alt tablasıda çelik. TURKEY olanların alt tablası plastik alaşımlı bir maddeden yapılmış. Şimdi yarışmaya katılan adaylar değişti: 1. BOSCH SMS58M82TR 2. BOSCH SMS58N02TR 3. BOSCH SMS58M92TR 4. SIMENS SN25M288TR
Bu modeller hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
Bosch 58N02 aldım ama nedendir bilinmez aynısının tıpkısı olan Siemens 26M283 almadığıma pişman oldum. O dah bir şıkmış gibi geldi gözüme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme