Şimdi Ara

Bosch & Siemens No-frost Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şuan kullandığımız bosch marka buzdolabının ömrü bitti. Yeni bir dolap ihtiyacı oluştu. Max. bütçe 2000 TL civarı.
    Uygun fiyata alma imkanı var onun için Bosch yada Siemens düşünüyorum. İnox olmasın . 1.90 a kadar yerimiz var.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerk -- 7 Ekim 2013; 17:30:39 >

• Lg veya kore uretimi samsung

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

http://www.kliksa.com/urun/siemens-kg-57-np-72-ne-buzdolabi/900122534
    kullanıyorum ve gayet memnunum

aynı urunu bende yenı aldım hemen hemen 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum samsung ve lg servıslerını de hesaba katarak tercıh yapmanızı öneririm..urunun ınox olmayanı da mevcut fıyatı da daha dusuk

• maxer M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ancak bütçenin sınırı 2000 daha fazla geçemem. birde altta dondurucu değil de üstte olanlardan bakıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerk

teşekkürler ancak bütçenin sınırı 2000 daha fazla geçemem. birde altta dondurucu değil de üstte olanlardan bakıyoruz.

KD46NAW32N modeli olabilir belki liste fiyatından 100-200 TL daha düşük piyasadan temin edilebilir kolay gelsin
  • maxer M kullanıcısına yanıt
    Bosch un KDN46AW32N modeliyle aynı dolap . Hangisini ucuz bulursam almayı düşünüyorum. Hepsiburada da indirimlerle 1480 TL gibi bir rakama geliyor maximum karta bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    No-frost buzdolabı gereklimi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerk

Bosch un KDN46AW32N modeliyle aynı dolap . Hangisini ucuz bulursam almayı düşünüyorum. Hepsiburada da indirimlerle 1480 TL gibi bir rakama geliyor maximum karta bakalım.

güzel makıne güzel fıyat forumda pek sevilmez bu makınalar okumuşunuzdur ama ben aldım çevremde alanlar var ve memnunuz ozelıkle servıs konusunda cıddı farklılıkları var sızde kullandığınız ıcın belkı tecrübe etmıssınızdır ıyı günlerde kullanmanız dılegıyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.