Şimdi Ara

Bosch/Siemens KGN57P71-72 / KG57NP71-72 Kullananlara 2 Küçük Soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Siemens KG57NP72NE modelli buzdolabını kullanıyoruz. Dolabın kapısını açtığımda ya da panel üzerindeki light tuşuna bastığımda panelin ışığı yanıyor, fakat 60 sn sonra tamamen sönüyor. 60sn boyunca değil, her daim zayıf bir ışık olsun isterdim panelde. Kullanım klavuzuna baktığımda da zaten öyle olması gerekiyor izlenimi verdi:

Bosch/Siemens KGN57P71-72 / KG57NP71-72 Kullananlara 2 Küçük Soru...

Ayrıca; dondurucu bölmesinin kapısnı açıp bıraktığımda durağanlığını korurken, soğutucu bölümünün kapısını açıp hangi açıda bırakırsam bırakayım hızlanarak hareket ediyor ve sert biçimde kapanıyor kapı. Menteşesinde mi sorun var acaba?

Bu modellerden birini kullanan arkadaşlar kendi dolaplarında bu durumların nasıl oldukları söylerlerse çok memnun olurum.

• öncelikle dolabın tamamen yatay doğrultuda olduğunu teraziyle bi kontrol edin. soğutucu bölesinde kapak bölmelerine yiyecek-içecek vs. konulduğundan kapak ağır olur ve kendiliğinden kapanmayabilir. dondurucu bölmesi ise hafif olduğundan kapak rahat döner. kullandığınız modelde kapakların açılma yönünü değiştirmenizde mümkün. belki menteşelerin montajında bi problem vardır...
  • teraziyle yataylık durumunu kontrol ettim. öte yandan ben zaten kapak kendisi kapansın istemiyorum; bıraktığım noktada sabit kalsın istiyorum. fakat dondurucu bölmesinin kapağı sabit kalıyorken, soğutucu bölmesi kapağı dolu olduğu halde sert şekilde kapanıyor. anladığım kadarıyla sizinki de kendisi kapanıyor ?

bir de kontrol panelinin ışığı 1 dk kadar sonra tamamen kapanıyor mu sizde de.? kullanım klavuzundaki ifade, tamamen sönmeyip; zayıf bir ışığın var olması gerektiği intibası bırakıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 26 Ekim 2010; 20:41:22 >

Siemens KG57NP72NE, bu buzdolabı "buz kırma sesi" çıkarıyor mu?

Genel olarak ses durumu konusunda yorumlarınız nasıl olur?

Orijinalden alıntı: duyguemre

@manivela

Siemens KG57NP72NE, bu buzdolabı "buz kırma sesi" çıkarıyor mu?

Genel olarak ses durumu konusunda yorumlarınız nasıl olur?

Bu konu hakkında ben de sizden bilgi almak isterim. Ayrıca bu buzdolabı ile ilgili görüşlerinizi de öğrenebilir miyim?
  • Benim Bosch KGN 57P71NE buzdolabının LCD ekranı 24 saat aralıksız yanıyor. Zaten ışık kapatma özelliği yok. Ama geceleri mutfakta deniz feneri gibi yol gösteriyor.

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benim Bosch KGN 57P71NE buzdolabının LCD ekranı 24 saat aralıksız yanıyor. Zaten ışık kapatma özelliği yok. Ama geceleri mutfakta deniz feneri gibi yol gösteriyor.

elektrikten tasaruff desene
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.