Şimdi Ara

BOSCH Online Katalog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu katalogdan seçtiğimiz ürünlerin hepsi BOSCH marka mı? Mesela LPG için buji alacağım herkes orjinal buji neyse onu kullanmamı öneriyor. Buradan BOSCH marka buji alsak nasıl olur? Hava filtresi de alacağım bunlar orjinal parça mı oluyor yoksa o marka/modeler uyan BOSCH marka ürünler mi?

bosch automotive aftermarket
    The Bosch Automotive Catalog is moving
    http://ecat-online.bosch.de/toc/enter?COUNTRY=TR&LANGUAGE=TR

• Koskoca konu açtım bununla ilgili. Hatta imzama da yazdım. Hatta siz de muhtemelen oradan gördünüz. Hatta üstteki linki de oradan buldunuz.

Başlıktaki hangi bilgi yetersizdi sizin için? Veya başlıkta cevap bulamayacağınızı düşünmenizin sebebi neydi ki otomobil genel'e ayrı başlık açtınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

Koskoca konu açtım bununla ilgili. Hatta imzama da yazdım. Hatta siz de muhtemelen oradan gördünüz. Hatta üstteki linki de oradan buldunuz.

Başlıktaki hangi bilgi yetersizdi sizin için? Veya başlıkta cevap bulamayacağınızı düşünmenizin sebebi neydi ki otomobil genel'e ayrı başlık açtınız?

Sizin imzanızdaki yazıdan okudum zaAçtığınız başlık sadece buji içindi. Fren diski ve hava filtresi için soruyorum bunları ayrıca...
    Sepete eklediğimde alınamadığını gördüm nasıl alabiliriz diye soracaktım ayrıca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.