Bu katalogdan seçtiğimiz ürünlerin hepsi BOSCHmarka mı? Mesela LPG için buji alacağım herkes orjinal buji neyse onu kullanmamı öneriyor. Buradan BOSCH marka buji alsak nasıl olur? Hava filtresi de alacağım bunlar orjinal parça mı oluyor yoksa o marka/modeler uyan BOSCH marka ürünler mi?
Koskoca konu açtım bununla ilgili. Hatta imzama da yazdım. Hatta siz de muhtemelen oradan gördünüz. Hatta üstteki linki de oradan buldunuz.
Başlıktaki hangi bilgi yetersizdi sizin için? Veya başlıkta cevap bulamayacağınızı düşünmenizin sebebi neydi ki otomobil genel'e ayrı başlık açtınız?
quote:
Orijinalden alıntı: O.B.K
Koskoca konu açtım bununla ilgili. Hatta imzama da yazdım. Hatta siz de muhtemelen oradan gördünüz. Hatta üstteki linki de oradan buldunuz.
Başlıktaki hangi bilgi yetersizdi sizin için? Veya başlıkta cevap bulamayacağınızı düşünmenizin sebebi neydi ki otomobil genel'e ayrı başlık açtınız?
Sizin imzanızdaki yazıdan okudum zaAçtığınız başlık sadece buji içindi. Fren diski ve hava filtresi için soruyorum bunları ayrıca... Sepete eklediğimde alınamadığını gördüm nasıl alabiliriz diye soracaktım ayrıca.