Şimdi Ara

BOSCH Classic Plus 24kW kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Evimde BOSCH Classic Plus 24kW kombi kullanıyorum,İzmir de yaşıyorum ve günlük 8 m3 gaz tüketiyorum. Dolayısıyla aylık faturam 250tl nin üzerinde 3 petekde termostatik vana var o vanaların 3 ve 4 kademelerinde kullandığımda petek ılık oluyor ve ısıtmıyor mecburen 5 kademesinde kullanıyorum. Ayrıca Kombimin sıcaklık derecesi 60'ta duruyor. anca bu şekilde ısınabiliyoruz. Termostatik vanaları iptal edip yerine oda termostatı özellikle de TRZ 125 taksam fayda eder mi? ayrıca kombi ile oda termostatı arasında mesafe var 5-6 metre kablo çekmem gerekebilir bu sorun yaratır mı?

• selamlar.. bu kombiden bende de var. Yaklaşık 90 m2 evim var. Günlük tüketim 7-8 m3 civarında olmuştu geçen sene.. OT ve termostatik vana yok. Evin yalıtımı mevcut.. Acaba kışın sürekli mi yakmak gerek ? Yoksa evde olduğumuz zamanlarda mı yakmak gerek ? Tasarruf olarak hangi ayarda kullanmak daha doğru olur ? 1 2 3 4 ?
    Öncellikle koridora programlı oda termostatı ve çok ısınan odalara termostatik vana taktırın. Evde olmadığınız zaman oda sıcaklığını 19-20°C, evde olduğunuz zaman 22-23°C olsun. Ayar 3'te kullanın.

Ayar tablosu:

Mevlânâ Celâleddîn-î Belhî Rûmî
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Öncellikle koridora programlı oda termostatı ve çok ısınan odalara termostatik vana taktırın. Evde olmadığınız zaman oda sıcaklığını 19-20°C, evde olduğunuz zaman 22-23°C olsun. Ayar 3'te kullanın.

Ayar tablosu:

evde kiracıyım. dediklerinizi yapmaya çalışacağım biraz araştırma yapalım önce.. teşekkürler..

• chiroptera kullanıcısına yanıt
    Kiracıysanız ve ev sahibi masrafları kabul etmiyorsa sadece oda termostatı alın çıkarken söküp götürürsünüz.

Mevlânâ Celâleddîn-î Belhî Rûmî
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.